Call of Duty: Warzone 2.0 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Multis CoD lövölde
1697450400

Az AMD feature-e miatt bannoltak játékosokat a CS2-ben

A funkció lényege az lenne, hogy megszüntesse a lagot, és bár alapvetően működik, a Valve játéka úgy reagál rá, hogy automatikusan tiltja az ezt használó játékosokat.
1696530426

Minden infó egy helyen Call of Duty Nextről

Még több részletet megtudhatunk a Modern Warfare III többjátékos módjáról, bemutatkozott a zombimód, de még a Warzone-ról is elcsíphettünk pár fontos tudnivalót a Call of Duty Next közvetítésében.
1696520732

Itt nézheted vissza a Call of Duty Nextet!

Az Activision ma nagy bulit tart a Call of Duty rajongóinak, ahol friss információkat és látnivalókat kapunk a Modern Warfare III-ról és a Warzone-ról, valamint a mobilos mellékágról. Itt nem maradsz le róla.
1696312803

Így alakul át a Gunsmith a Call of Duty: Modern Warfare III-ban

Már nem kell sokat várni a CODNext eseményre, ahol lehull a lepel a sorozat jövőjéről, de az Activision addig is elárulta, milyen új fegyver-testreszabási lehetőségek várnak ránk a Modern Warfare III-ban.
1695366000

Lilith és Inarius is érkezik a Call of Duty-ba

Mellettük még számos ikonikus karakter fogja tiszteletét tenni az október 17-én induló The Haunting esemény kapcsán, ami a hatodik szezon mid-seaseon frissítése lesz.
1693468800

Valós idejű voice chat moderációval érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III

A játék közben elhangzottakat a mesterséges intelligenciával szűrnék ki, azonban a moderálás továbbra is emberi kézben marad majd, egyelőre nehéz megmondani, hogy mennyire lesz eredményes a rendszer.
1693317600

Lara Croft is tiszteletét teszi a Call of Duty: Warzone-ban

Nemsokára beköszön az új évad a CoD-széria játékaiban és mint azt már megszoktuk, most is kedveskednek nekünk a fejlesztők pár fizetős aprósággal. A legendás kalandhősnő mellett egy rapper és Mace is megvehető operátorok lesznek az ötödik seasonben.
1692691200

Eladta a Microsoft a Ubisoftnak az Activision Blizzard-játékok streaming jogait

A Ubisoft vásárolta meg a cloud gaming jogokat, a Microsoft azért szánta el magát erre a kompromisszumra, hogy a CMA is rábólintson végre a felvásárlásra.
1691598600

Call of Duty: Modern Warfare III - visszatérhetünk Verdanskba?

A Modern Warfare III trailerében amellett, hogy bemutatkozik Makarov, többször is feltűnik Verdansk, a Call of Duty: Warzone hőn szeretett pályája.
1690646450

A Warzone-ban leplezik le a Call of Duty: Modern Warfare III-at

Az aktuális Call of Duty ötödik szezonját részletező blogbejegyezésből derült ki, hogy ezúttal is egy játékon belüli esemény során fogják leleplezni az idei részt. Érdemes lesz tolni a Warzone-t, ha már nem bírunk magunkkal.