Splinter Cell: Essentials

Sam Fischer ismét visszatér és ezúttal a PSP tulajok idegrendszerét borzolja fel. Sunyizós kémgurunk most sem hagyja futni a bűnözőket, az tuti!
Típus: Akció, Sunyizós

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

Sam Fisher Zidane nyomdokaiba lép

Zinedine Zidane a foci-világbajnokság döntőjének második félidejében rendkívül jól bizonyította be, hogy mennyire jól tud fejelni. Most Sam Fisher is bizonyít.

Splinter Cell: Essentials

Sam Fisher lánya halott, egy iszákos vezető áldozatává vált, nem lehetett megmenteni… Sam nem volt képes feldolgozni ezt a veszteséget, eltűnt szem elől és senki sem tudta, hogy mi van vele. Egészen egy évig, amikor is jelentések kerültek elő róla, miszerint tagja lett egy ismert terrorista szervezetnek. Senki sem értette, ez hogyan lehetséges, de a jelentések nem hazudtak. Sam Fisher, aki hosszú éveken át a kormányt szolgálta, átállt a másik oldalra, az ország legkeresettebb bűnözőjévé vált. Egyik alkalommal, mikor titokban lánya sírját meglátogatta, a rendőrség elkapta. A vallatás elkezdődött, emlékek és események sorozata jött elő…

Prequel lesz a PSP-s Splinter Cell

Az Ubisoft fejlesztői ezúttal nem csak egy átportolt, de az eredeti verzióval majdnem teljesen megegyező játékotk készít a marokkonzolra.