Splinter Cell: Essentials

Sam Fischer ismét visszatér és ezúttal a PSP tulajok idegrendszerét borzolja fel. Sunyizós kémgurunk most sem hagyja futni a bűnözőket, az tuti!
1160592660

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.
1153213320

Sam Fisher Zidane nyomdokaiba lép

Zinedine Zidane a foci-világbajnokság döntőjének második félidejében rendkívül jól bizonyította be, hogy mennyire jól tud fejelni. Most Sam Fisher is bizonyít.
1147557600

Splinter Cell: Essentials

Sam Fisher lánya halott, egy iszákos vezető áldozatává vált, nem lehetett megmenteni… Sam nem volt képes feldolgozni ezt a veszteséget, eltűnt szem elől és senki sem tudta, hogy mi van vele. Egészen egy évig, amikor is jelentések kerültek elő róla, miszerint tagja lett egy ismert terrorista szervezetnek. Senki sem értette, ez hogyan lehetséges, de a jelentések nem hazudtak. Sam Fisher, aki hosszú éveken át a kormányt szolgálta, átállt a másik oldalra, az ország legkeresettebb bűnözőjévé vált. Egyik alkalommal, mikor titokban lánya sírját meglátogatta, a rendőrség elkapta. A vallatás elkezdődött, emlékek és események sorozata jött elő…
1136469240

Prequel lesz a PSP-s Splinter Cell

Az Ubisoft fejlesztői ezúttal nem csak egy átportolt, de az eredeti verzióval majdnem teljesen megegyező játékotk készít a marokkonzolra.