Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

  • Írta: Daks
  • 2008. február 28.
  • Biznisz
Link másolása
Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.
Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A hét elején az Electronic Arts hivatalosan bejelentette, hogy szeretné felvásárolni a Grand Theft Auto sorozatot is birtokló Take2 Games kiadót. A közlemény az EATake2.com címről elérhető mini oldalon lett közzétéve, és most kapaszkodjatok meg, a kiadó még aznap beregelte az EAUbisoft.com domaint is. Ha minden igaz, akkor hamarosan ezen az oldalon lesz olvasható az óriáskiadó legújabb felvásárlási szándéka, mely a Rainbow Six, a Far Cry, a Rayman, a Brothers in Arms, a Prince of Persia, a Splinter Cell és a Ghost Recon sikersorozatokat készítő UbiSoft-ot érinti. Az EA jelenleg 19%-os tulajdonosa Puha Ubiéknak, és bár korábban mindig visszautasították, most valószínűleg újabb zsíros ajánlattal fog előállni, hogy 50%-nál nagyobbra emelje részesedését. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és persze az oldal beizzítását.
16.
16.
Danyell86
Modnjuk én nem féltem az Ubisoftot, mivel most mérciusban kapunk két olyan játékot, hogy bezárkozunk hetekig a szobánkban (csak irónikusa értem) Assasins Creed PC és Far Cry 2, sőőőt jön nem soká' a Vegas 2 is, meg lassacskán, de biztosan Splinter Cell-t is kapunk, nem hiszem, hogy hagyni fogja magát az Ubisoft...EA-től meg mostanság semmit nem kapunk...Crysis-ról is megoszlanak a vélemények, nekem tetszett, de többet nem vágnék bele...
15.
15.
gel00
hihetetlen? több a soknál!!!!Marketing, mesterfokon vagy egy mocskos tőzsdetrükk?!
14.
14.
DAud_IcI
Ez hülyeség, mert az EA játékok sosem azért x@rok, mert rosszak a fejlesztőik, sőt! Pont hogy az agresszív kiadói politika és a feszített ütemrend, határidő az, amitől szalagongyártottak, bugosak és elnagyoltak az EA játékai...
13.
13.
Mat00
Szerintem sokan azért félre értik, nem az EA fogja fejleszteni a játékokat (ha megveszik az ubit), csak ők adják ki. A játék ettől még lényegében ugyan az marad.
12.
12.
gorgo2
engem nemakarnak megvenni kilóra.
11.
11.
torolaci
basszusgitár! ez már nekem sok. én nem utálom az EA-t de 1re kevésbé szimpatizálok vele >(
10.
10.
kancsoka
De nem értem most mi a francnak kell megvenni pont az ubisoftot az én véleményem szerint még most ők csinálják a legjobb játékokat az EA meg mostanában fos a NSF-is egyre szarabb a Fifák se a legjobbak szal ha ki akarják üzni belőlünk a kreativitást akkor vegyék meg de szt az nekenk nem lenne a legjobb!
9.
9.
babace
A farkam hegyét nyalnád rojtosra EA.Minden jól menő céget felvásárolsz?? Ők nélküled jobbak ÁZZEG!!!!
8.
8.
ThurGrek
Én inkább azt mondanám, egyszer eljön majd az idő amikor csődbe megy egy nagy kiadó, ha az EA így folytatja;)
7.
7.
.maLakai.
Ennyire veszélyesnek tartja az EA az Activision-Blizzard kooperációt? Mintha azóta kezdtek volna el mégjobban kaparni. :P
6.
6.
djdonci02
Szerintem se lenne jó ha megvennék én nagyon szeretem az Ubisoft játékait mert ők főleg a minőségre mennek az EA pedig a sorozatgyártásra.
5.
5.
felegyi
Dehogy inthetünk búcsút a Ubinak!Attól hogy felvásárolja az EA,meg nem azt jelenti hogy a Ubisoft nem csinál játékokat!Sokan azt hiszik hogy igénytelen munkák lesznek,és mi van ha nem?Ha ez csak az Ubi javára menne?
4.
4.
szocs08
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Az Ubi sokkal jobb játékokat csinál mint az EA De ha egyesülnek az Ubinak is búcsút inthetünk ebből a szempontból.

3.
3.
Tallono
Utállom az EA-t, hol vannak az ő játékaik az Ubihoz képest...
2.
2.
Danyell86
Nekem semmi bajom az EA-vel, de azt kell mondanom mostanában sokkal jobban szimpatizálok az Ubisoft kiadványaival, mivel ők inkább az egyedi játékok kiadására törekednek, nem a sablonra építenek, mint sajnos az EA (mert régen nagyon szerettem). Szóval ne hagyd magad Puha Ubi :)
1.
1.
Detroid
Ne mááár :S Ha megveszik az Ubit én lelövöm magam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...