The Rogue Prince of Persia PC

1716829204

Trailerrel ünnepeljük a The Rogue Prince of Persia megjelenését

Miután a fejlesztők a beijedtek a Hades II shadow dropjától, egészen máig halasztották a The Rogue Prince of Persia Early Access-premierjét, de a várakozásnak vége, a Dead Cells játékmenetét idéző anyag már itt van, lehet próbálgatni.
1716826785

The Rogue Prince of Persia próbakör

Amikor egy nagy múltú franchise egy kisebb, ám jó referenciával bíró fejlesztőhöz kerül, akkor bizony nagyon sok tekintet szegeződik a projektre, hogy mi lesz belőle. A The Rogue Prince of Persia esetében sejteni lehet, hogy valami jó.
1716789600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a PC-s tábor örülhet ennek a hétnek, konzolokra túl sok új cím nem jelenik meg a héten. Természetesen senki sem marad új megjelenések nélkül, de a moziba járóknak is lesz program.
1715617200

Megvan a The Rogue Prince of Persia új megjelenési dátuma

Az Evil Empire játéka eredetileg május 14-én jelent meg, ám egy másik, shadowdropolt roguelike miatt elhalasztották a megjelenést. Most viszont már megvan az új dátum!
1715353200

A Hades II miatt csúsztatják a Rogue Prince of Persiát

Eredetileg május 14-én érkezett volna a The Rogue Prince of Persia, azonban a héten váratlanul elérhetővé vált a Hades II és annyian játszanak fele, hogy az Evil Empire inkább eltolja a saját címét, egyelőre nem tudni mennyivel.