Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

Rainbow Six: Vegas Játékteszt Sony PSP konzolon!

Mikor először megláttam a hírekben, hogy lesz PSP-re Rainbow 6 Vegas, kissé megdöbbentem, nem tudtam mire vélni eme lépését az Ubisoftnak. Aztán a kezem közé került egy S.O.C.O.M. 2 demó és rájöttem, hogy azért nincsen teljesen elveszve kedvenc kis kézikonzolunk az ilyen típusú játékoknál sem. A kérdés már csak az, hogy vajon az Ubisoft is képes-e ilyen remek stuffot heggeszteni mint a S.O.C.O.M. vagy sem. Stay tuned rögtön kiderül!

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Rainbow Six: Vegas - multiplayer tartalom ingyen!

Az Ubisoft ma bejelentette, hogy az előző héten Xbox Live-on megjelent X360 multiplayer tartalom újra elérhető, ráadásul már ingyenesen letölthető.

Rainbow Six: Vegas - letölthető az új DLC

Kinek a pap, kinek a papné: míg a PlayStation 3-as Vegas most jelent meg, addig az X360-as változat sokadik kiegészítője vált elérhetővé a minap.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Elkészült a PS3-as Rainbow Six: Vegas

Fél éves késéssel ugyan, de végre elkészült a Rainbow Six: Vegas PS3-as változata is! A készítők a nagyszerű bejelentés mellé egy új trailert is küldtek nekünk.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a hét játékmegjelenéseit összegző listánk: érkezik a Fantastic Four második részének adaptációja, a PSP-s Rainbow Six: Vegas és az új Tenchu Z is.

UbiSoft - a siker továbbra is töretlen

Napjaink egyik legnagyobb - és egyben a legkedveltebb - kiadójának tavalyi üzleti éve remekül sikerült: összesen 24,4 százalékkal emelkedtek a cég bevételei.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!