Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

Rainbow Six: Vegas demó novemberben

Az UbiSoft ma jelentette, hogy bő három hét múlva, azaz november elején adják ki a Rainbow Six: Vegas Xbox 360-as változatának demóját.

Késik a PSP-s Rainbow Six: Vegas

A Ubisoft bejelentette, hogy a következő Rainbow Six-játék, a Vegas PlayStation Portable-re írt változata a tervezettnél egy hónappal később jelenik meg.

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

X06: 10 Trailer-t hoztunk ma nektek!

Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor megláttam, hogy írtak a fórumon, hogy jobb lenne, ha megnéznék pár videót... Hát... ezt látnia kell mindenkinek!

Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.

Rainbow Six: Vegas gameplay videó lokálban

Az Ubisoft ma küldött nekünk egy pofás kis gameplay videót a készülő Rainbow Six: Vegas-ból. Lessétek meg, tényleg nagyon klafa!

PlayStation Portable-re is lesz Rainbow Six: Vegas

A PC-re, X360-ra és PS3-ra készülő Rainbow Six: Vegas PSP-re is megjelenik - jelentette be a Ubisoft felelős marketingese és elküldték nekünk a PSP-s borítót.

Hatalmas Ubisoft-címek érkeznek idén

A Ubisoft négy sikervárományos címének jelentette be a pontos érkezési dátumát - értesültünk hát többek között Import Tuner Challenge, Resident Evil 4 megjelenéséről.