Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

Elérhető a Rainbow Six: Vegas többjátékos demója

Megérkezett a Rainbow Six: Vegas X360-as verziójának többjátékos demója, mely az alap multit és a kooperatív módot egyaránt bemutatja egy-egy pálya erejéig.

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

PlayStation 3-ra csak januárban lesz Rainbow Six?

Egyre több PS3-nyitócím jelenik meg a tervezettnél később, ily módon ez azt jelenti, hogy a Sony újgenerációs gépére szánt címek nem jelennek meg a konzollal együtt.

Elkészült a Rainbow Six: Vegas X360-as változata

Elkészült a legújabb Rainbow Six-játék Xbox 360-as változata - a játék jövő héten érkezik, ám már kipróbálható, hiszen a bokszos demó hetek óta elérhető.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Ilyen a Rainbow Six: Vegas demója

Tegnap megérkezett a Rainbow Six: Vegas X360-as demója: az Xboxyde.com munkatársai ki is próbálták a cuccot, s videót készítettek róla. Külföldi kollégáink műve következik...

Megérkezett a Rainbow Six: Vegas demója

Megérkezett a következő generációsnak számító Rainbow Six: Vegas egyjátékos demója Xbox 360-ra: a majd' ötszáz megás demó az Xbox Live Marketplace-en található meg.

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

Reggeli videócsokor

Gears of War, Brothers in Arms 3, Rainbow Six: Vegas, Supreme Commander és egy kövér Need for Speed Carbon videó vár minden letöltő kedvű olvasónkra.