Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

Rainbow Six: Vegas csak next-gen gépekre

A hivatalos bejelentés ellenére úgy tűnik, a Szivárvány Hatos vegasi kalandjait mégsem tolhatjuk majd PlayStation 2-n és Xbox-on. A PC-s verzió sorsa is kérdéses...

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

130 új kép a galériánkban

Rengeteg új kép érkezett galériánkba, melyek közt a legfinomabb a Battlefield 2142, a Neverwinter 2, az Overlord, a Rainbow Six, a SiN és a Too Human.

A PS3 nyitójátékai - hivatalos forrásból

Kilenc játékról már tudunk, melyek minden bizonnyal a novemberben debütáló PS3 nyitógammái közé fognak tartozni. A teljes listáért erre tessék...

Rainbow Six: Vegas információk

A következő generációs Rainbow Six igen szépnek tűnik a képek alapján - a mostani infók szerint a játékmenet sem szenved majd csorbát!

Rainbow Six: Vegas - bejelentve

Az Ubisoft ma megerősítette a Rainbow Six: Vegas készültét. A bejelentést hordozó levél mellé egy rakat új képet is kaptunk, úgyhogy lesz látnivaló dögivel!

Újabb Rainbow Six: Vegas kép

Úgy néz ki minden napra jut egy újabb kedvcsináló kép a legújabb, nextgen technológiára épülő Rainbow Six epizódból, a Vegas-ból.

Rainbow Six: Vegas képek

A Brothers in Arms 3 után újabb premier képekkel szolgálhatunk, melyek ezúttal a Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six: Vegas-ból származnak.

Rainbow Six: Vegas - már majdnem hivatalos

Pár nappal korábban számoltunk be arról, hogy a Ubisoft 360 óra múlva bejelentésre készül - bár még 42 óra hátravan, mégis hírek terjedtek tova az interneten.