Monster Hunter Freedom

A Monster Hunter Freedom a PS2-s Monster Hunter G-re alapul. A többjátékos mód mellett, új képességek és minijátékok kerültek a Monster Hunter PSP-s verziójába.
1347451200

Paul W.S. Anderson Monster Hunter-filmet csinálna

Magyarországon holnap kerül mozikba az új Resident Evil-mozi, a rendező, Paul W.S. Anderson pedig a Retribution premierje kapcsán adott interjút a Cinema Todaynek. Elárulta, most éppen a Monster Hunterrel szemezik, aminek a filmváltozata már tervezés alatt áll. Örülnénk neki?
1327906800

Idén jöhet a vitás Monster Hunter

A PlayStation Vita eladásai a Sony szerint sem mennek túl jól. Ennek azonban Japánban egyetlen oka van: nincs a gépre Monster Hunter-játék, ha lenne, akkor hatalmas siker lett volna. Éppen ezért biztosított mindenkit a Sony, hogy még idén lesz, és akkor minden rendbe jön.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1241701440

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.
1148225340

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk sem lesz kifejezetten izgalmas: az egyetlen komoly címnek a Heroes of Might and Magic ötödik része ígérkezik, mely természetesen már tesztelődik nálunk is.