Madden NFL 07

A Madden NFL sorozat újabb része, mely a 2007-es évhez kötődik - megjelenés minden platformon!
Típus: Amerikai Foci, Sport

E3 2006: Nintendo konferencia - képekkel!

Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.

E3 2006: Újabb line-upok érkeztek!

Végre megérkezett az Electronic Arts és a Sony E3-as felhozatalának listája, bónuszként pedig a SEGA line-upját közvetítjük Nektek.

Honlapnézőben jártunk

Az éjszaka három új játéknak is elkészült a hivatalos honlapja, így reggelre portálra lelt a Star Trek Legacy, a Brothers in Arms 3 és a Madden NFL 07 is.

Madden NFL 07 - A boríton ezúttal Shaun Alexander

Megérkezett az EA soron következő Madden NFL játékának bejelentése: az amerikai focis program borítóján ezúttal Shaun Alexander szerepel.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!