E3 2006: Nintendo konferencia - képekkel!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 9.
  • Bejelentés
Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!

Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!


Mégis mit várunk a mai Nintendo konferenciától? Legalább egy kiló játékbejelentést, némi lehengerlő trailert pár bemutatott, forradalmi játékról és persze pontosabb információkat a konzol megjelenési napját illetően. A show alatt mi végig itt leszünk, ha kérdésetek van, kommentként jelezzétek - mi pedig igyekszünk válaszolni. Ajánlott sűrűn frissíteni az oldalt, hiszen bármelyik percben írhatunk valami érdekes információt. Vágjunk bele!

18:03 - Szinte észre sem vettük, s máris a bemutatóteremben ültünk. Úgy tűnik, itt nem lesz 40 perces késés, mint a Sony konferenciájának esetében - ezt most be is fejezem, mert InGen kolléga kivágja a beleim. 20-25 perc múlva indulhat a műsor, mi pedig dobogó szívvel várjuk, hogy megnézzünk mindent a Nintendo következő generációs konzoljáról, a Wii-ről. Stay tuned.

18:22 - És még mindig várakozunk. Daks épp bosszankodik, mert különféle okok miatt csak nagy nehézségek árán tudja frissíteni a galériát. :) Mi inkább a zenére koncentrálunk, s figyeljük a technikai előkészületeket. Hamarosan megérkeznek a teremről készül képek, várjatok türelemmel.

18:35 - 5 perc késés, végre kezdés! A három emeletes színházban a második és a harmadik emeleten kaptak helyet a sárga- és kékjeggyel rendelkező látogatók. Az első emeleten a zöldjegyesek, a pirosjegyesek a földszinten ülnek. Nocsak! A Nintendo IGAZI műsorral készült - élő zene, karmester, miegymás. Mellékesen jegyezném meg, hogy a Zelda zenéjét hallhattuk.

18:46 - Több játékot láthatunk, amint azokat a Wii különleges vezérlőjével irányítják. Frankónak tűnik ez a Red Steel - egy csuklólendítéssel levághatjuk bárki fejét. A Zelda horgászós jelenete sem semmi: egy pöccintés a kontrollerrel és bedobtuk a botot - majd rántás, s megvan a zsákmány. Láthatunk még olyan érdekességeket, hogy a kontrollerrel dobolnak ritmust egy játékban, vagy éppen ütik vissza a teniszlabdát a legújabb teniszprogramban. Határozottan megvagyunk győzve.

18:55 - Körülbelül öt másodperces ingém videórészleteket láthattunk a következő játékokról: Metroid Prime 3, Dragonball, Disaster Dauy of Crisis, Fire Emblem, Cars, Super Mario Galaxy, Gundam, Tony Hawk: Downhill Jam, Necronesis, Red Steel, Rayman 4, Super Sonic Golf, Sonic the Wild, Project Hammer, Pangaya, Madden NFL 07, Final Fantasy Crystal Chronicles, Elda, Zelda.

19:01 - Az új Zelda játék a Nintendo egyik legszebb és legtöbbet újító játékja. Bizton állíthatjuk eztet a most lezajlott Twilight Princess Wii-demonstráció után. Az irányítás nem változik sokat, ahhoz képest, hogy most már a mozgásérzékelő csodával van dolgunk. Mikor íjként használták a kontrollert, egészen ledöbbentünk - amint a prezentáló srác hátrahúzta az irányító egyik felét, hallottuk a fegyver nyekergését! A készítők szerint ez is egy új fícsör lesz, miszerint a hangok az irányítástól függően változni fognak.

19:17 - Véget ért a Red Steel bemutató Xavier Poix előadásában. A Red Steel csak Wii-re jelenik meg, s amint láttuk, FPS-létére igen könnyen irányítható a játék a konzolon a forradalmi kontroller segítségével. Hab a tortán a teljesen szétrombolható környezet és a valós idejű fizika - személyes kedvencünk mégis a kardként használt irányító.

19:20 - Jelenleg a Nintendo DS a téma. George Harrison elmesélte, hogy a 2004-es start óta remekül teljesít a kézikonzol. A játékok közül a legnagyobb siker, a Nintendogs, melyből az első 13 hónapban hat millió darabot adtak el. Bejelentették a Nintendo DS Lite Amerikába érkezését, sőt újabb Pokémon játékokról rántották le a leplet: Blue Mystery Dungeon, Red Mystery Dungeon. A Starfox DS premierre is sor került. A Nintendo mostantól év végéig több, mint 100 új játékot tervezn megjelentetni.

19:25 - A pódiumon Satoru Iwata, a Nintendo elnöke. Az úr a következő generációs Wii-t úgy jellemezte, mint a rendszer, mely sosem alszik. Bemutatták a Wii Sports-ot, ahol a tisztelt Nintendo munkatársak teniszeztek egy jót az új kontroller segítségével. Egy szerencsés újságíró is lehetőséget kapott a játékra - nem, sajnos nem mi mehettünk ki "sportolni" a színpadra. :)

19:42 - A konferencia véget ért. Mi elmegyünk pihizni, legközelebb este fél kilenckor, a Microsoft bemutatóján találkozunk. Sziasztok!
21.
Nintendo
Jó kis beszámoló tetszet.
20.
Halfer
ezt végignéztem. nagyon jó volt :)
19.
fojesz
Megérkeztek az új képek.
18.
Myko Alto
Én konkrétan elaludtam a Nintendo előadásán...
17.
Daks
mindjart jon red steel video meg ujabb kepek, csak nem jo ez a sz@r galeria :(((
16.
kukac7
a legjobb a Red Steel.

nagyon durvaaaa!
15.
fojesz
Hamarosan jönnek a képek.
13.
fojesz
12.
InGen
Nos, azt hiszem veszünk Wii -t is :)
10.
InGen
Nagyon kemény lesz ez a Wii.De ugyanezt most már a Sony is megtudja majd csinálni :))
10.
InGen
Red Steel tényleg büntetvény.
9.
hetkoznap
Már másfél percet vártam és még mindíg semmi,pedig a Sony-ét simán lejátszotta...
8.
fojesz
Várni kell egy picit.
7.
hetkoznap
És nekem nem játszik le semmi,csak hang van!!!

Cáááááá
6.
FNorberto
5.
FNorberto
4.
InGen
Ma, elvileg a Nintendo után nemsokkal.
2.
fojesz
A Gamespoton lehet nézni.
2.
FNorberto
Mikó lesz a Microsoft konferencia?
1.
hetkoznap
Ezt nem lehet vhol élőben követni?(persze a GK-n kívül :DDD)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...