E3 2006: Nintendo konferencia - képekkel!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!

Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!


Mégis mit várunk a mai Nintendo konferenciától? Legalább egy kiló játékbejelentést, némi lehengerlő trailert pár bemutatott, forradalmi játékról és persze pontosabb információkat a konzol megjelenési napját illetően. A show alatt mi végig itt leszünk, ha kérdésetek van, kommentként jelezzétek - mi pedig igyekszünk válaszolni. Ajánlott sűrűn frissíteni az oldalt, hiszen bármelyik percben írhatunk valami érdekes információt. Vágjunk bele!

18:03 - Szinte észre sem vettük, s máris a bemutatóteremben ültünk. Úgy tűnik, itt nem lesz 40 perces késés, mint a Sony konferenciájának esetében - ezt most be is fejezem, mert InGen kolléga kivágja a beleim. 20-25 perc múlva indulhat a műsor, mi pedig dobogó szívvel várjuk, hogy megnézzünk mindent a Nintendo következő generációs konzoljáról, a Wii-ről. Stay tuned.

18:22 - És még mindig várakozunk. Daks épp bosszankodik, mert különféle okok miatt csak nagy nehézségek árán tudja frissíteni a galériát. :) Mi inkább a zenére koncentrálunk, s figyeljük a technikai előkészületeket. Hamarosan megérkeznek a teremről készül képek, várjatok türelemmel.

18:35 - 5 perc késés, végre kezdés! A három emeletes színházban a második és a harmadik emeleten kaptak helyet a sárga- és kékjeggyel rendelkező látogatók. Az első emeleten a zöldjegyesek, a pirosjegyesek a földszinten ülnek. Nocsak! A Nintendo IGAZI műsorral készült - élő zene, karmester, miegymás. Mellékesen jegyezném meg, hogy a Zelda zenéjét hallhattuk.

18:46 - Több játékot láthatunk, amint azokat a Wii különleges vezérlőjével irányítják. Frankónak tűnik ez a Red Steel - egy csuklólendítéssel levághatjuk bárki fejét. A Zelda horgászós jelenete sem semmi: egy pöccintés a kontrollerrel és bedobtuk a botot - majd rántás, s megvan a zsákmány. Láthatunk még olyan érdekességeket, hogy a kontrollerrel dobolnak ritmust egy játékban, vagy éppen ütik vissza a teniszlabdát a legújabb teniszprogramban. Határozottan megvagyunk győzve.

18:55 - Körülbelül öt másodperces ingém videórészleteket láthattunk a következő játékokról: Metroid Prime 3, Dragonball, Disaster Dauy of Crisis, Fire Emblem, Cars, Super Mario Galaxy, Gundam, Tony Hawk: Downhill Jam, Necronesis, Red Steel, Rayman 4, Super Sonic Golf, Sonic the Wild, Project Hammer, Pangaya, Madden NFL 07, Final Fantasy Crystal Chronicles, Elda, Zelda.

19:01 - Az új Zelda játék a Nintendo egyik legszebb és legtöbbet újító játékja. Bizton állíthatjuk eztet a most lezajlott Twilight Princess Wii-demonstráció után. Az irányítás nem változik sokat, ahhoz képest, hogy most már a mozgásérzékelő csodával van dolgunk. Mikor íjként használták a kontrollert, egészen ledöbbentünk - amint a prezentáló srác hátrahúzta az irányító egyik felét, hallottuk a fegyver nyekergését! A készítők szerint ez is egy új fícsör lesz, miszerint a hangok az irányítástól függően változni fognak.

19:17 - Véget ért a Red Steel bemutató Xavier Poix előadásában. A Red Steel csak Wii-re jelenik meg, s amint láttuk, FPS-létére igen könnyen irányítható a játék a konzolon a forradalmi kontroller segítségével. Hab a tortán a teljesen szétrombolható környezet és a valós idejű fizika - személyes kedvencünk mégis a kardként használt irányító.

19:20 - Jelenleg a Nintendo DS a téma. George Harrison elmesélte, hogy a 2004-es start óta remekül teljesít a kézikonzol. A játékok közül a legnagyobb siker, a Nintendogs, melyből az első 13 hónapban hat millió darabot adtak el. Bejelentették a Nintendo DS Lite Amerikába érkezését, sőt újabb Pokémon játékokról rántották le a leplet: Blue Mystery Dungeon, Red Mystery Dungeon. A Starfox DS premierre is sor került. A Nintendo mostantól év végéig több, mint 100 új játékot tervezn megjelentetni.

19:25 - A pódiumon Satoru Iwata, a Nintendo elnöke. Az úr a következő generációs Wii-t úgy jellemezte, mint a rendszer, mely sosem alszik. Bemutatták a Wii Sports-ot, ahol a tisztelt Nintendo munkatársak teniszeztek egy jót az új kontroller segítségével. Egy szerencsés újságíró is lehetőséget kapott a játékra - nem, sajnos nem mi mehettünk ki "sportolni" a színpadra. :)

19:42 - A konferencia véget ért. Mi elmegyünk pihizni, legközelebb este fél kilenckor, a Microsoft bemutatóján találkozunk. Sziasztok!
21.
21.
Nintendo
Jó kis beszámoló tetszet.
20.
20.
Halfer
ezt végignéztem. nagyon jó volt :)
19.
19.
fojesz
Megérkeztek az új képek.
18.
18.
Myko Alto
Én konkrétan elaludtam a Nintendo előadásán...
17.
17.
Daks
mindjart jon red steel video meg ujabb kepek, csak nem jo ez a sz@r galeria :(((
16.
16.
kukac7
a legjobb a Red Steel.

nagyon durvaaaa!
15.
15.
fojesz
Hamarosan jönnek a képek.
14.
14.
FNorberto
13.
13.
fojesz
12.
12.
InGen
Nos, azt hiszem veszünk Wii -t is :)
10.
10.
InGen
Nagyon kemény lesz ez a Wii.



De ugyanezt most már a Sony is megtudja majd csinálni :))
10.
10.
InGen
Red Steel tényleg büntetvény.
9.
9.
hetkoznap
Már másfél percet vártam és még mindíg semmi,pedig a Sony-ét simán lejátszotta...
8.
8.
fojesz
Várni kell egy picit.
7.
7.
hetkoznap
És nekem nem játszik le semmi,csak hang van!!!

Cáááááá
6.
6.
FNorberto
5.
5.
FNorberto
4.
4.
InGen
Ma, elvileg a Nintendo után nemsokkal.
2.
2.
fojesz
A Gamespoton lehet nézni.
2.
2.
FNorberto
Mikó lesz a Microsoft konferencia?
1.
1.
hetkoznap
Ezt nem lehet vhol élőben követni?(persze a GK-n kívül :DDD)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...