Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!
1326207195

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.
1324278029

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.
1323441000

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!
1321966800

Az új Assassin's Creed rajtolt a legjobban eddig

Az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations rajtolt a legjobban a sorozat történetében, eddig az orgyilkosos széria egyetlen epizódjára sem volt kíváncsiak ennyien. Érdekesség, hogy a jó eredmény annak ellenére született, hogy a játék szokatlan módon Európában is kedden jelent meg.
1321880400

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.
1321295569

Assassin's Creed - ez történt eddig

Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.
1321002000

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.
1320415200

Kétséges az Assassin's Creed film elkészülte

Korábban általában az volt a probléma, hogy amikor egy játékot filmre próbáltak ültetni, hogy a játékot készítő ritkán kapott lehetőséget arra, hogy kontrollálja a végeredményt, s legyen beleszólása a filmbe. Ezért lett a legtöbb ilyen film rossz. A Ubisoft esetében pont fordított a helyzet.
1319187600

A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.