Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.
1336377619

Assassin's Creed - videón a korai koncepció

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Ubisoft a kezdetekben nem olyan Assassin's Creedet fejlesztett, mint amit most ismerünk. Sokkal inkább emlékeztetett a Prince of Persiára a korai koncepció, s ráadásul a munkálatok olyannyira előrehaladottak voltak, hogy már játszható formában leledzett.
1336143625

Ilyen is lehetett volna az Assassin's Creed

A Ubisoft kiadott egy rakás korai koncepciós rajzot az Assassin's Creedből, melyek még 2004-ből származnak. Az elképzeléseket ugyan elvetették, de érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lehetett volna a játék, ha női főszereplővel és Prince of Persa-beütéssel rendelkezne.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.
1330081227

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.
1329748200

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.
1328533200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.