Golden Axe: Beast Rider

A 80-as évek végén megjelent Golden Axe című klasszikus játék nextgen változata Xbox 360-ra és Playstation 3-ra - ezúttal meglovagolható óriás monszterekkel!

E3 2008: A tizenharmadik videócsokor

A tizenharmadik összeállításban kapott helyet a Killzone 2, The Wheelman, Spore, Moto GP 08, Flock, Duke Nukem Trilogy és a Golden Axe: Beast Rider.

Golden Axe: Beast Rider - az első mozgókép

Napvilágot látott az első mozgókép, amely a SEGA gondozásában készülő Golden Axe: Beast Rider vértől csöpögő világát és főhősét mutatja be.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Golden Axe: Beast Rider képek

A most megtekinthető képek az X360-ra és PS3-ra nyáron megjelenő Golden Axe: Beast Rider című játékból származnak. A grafikán még lenne mit csiszolni...

Golden Axe: Beast Rider

Ifjú korunk nagy kedvence volt a Golden Axe. Az 1989-es megjelenése után meghódította az összes akkori platformot, a Commodore 64-től kezdve a Sega Mega Drive-on, az Atari ST-n és a ZX Spektrum-on át egészen a PC-ig. 1991-ben jött a már kevésbé jól sikerült második rész, ’93-ban pedig a trilógia harmadik darabja érkezett közénk egy vaskos műanyag kazetta formájában. A játék remakejei azóta ellátogattak PSP-re, PS2-re, Wii Virtual Console-ra, és Xbox LIVE Arcade-ra is, most viszont elérkezett az idő, hogy jöjjön a tényleges folytatás!

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

E3 2006: Megesett a Golden Axe bejelentés!

Múlt héten röppentek fel a pletykák, miszerint készül a 80-as években megjelent Golden Axe feldolgozása következő generációs konzolokra. Íme, a bejelentés is megtörtént.

E3 2006: Golden Axe bejelentésre várunk

Bár a Sega még nem erősítette meg a hírt, bennfentesen tudni vélik, hogy az idei E3-on bemutatkozik a 80-as évek végén megjelent Golden Axe nextgen változata.