Golden Axe: Beast Rider - az első mozgókép

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 31.
  • Videó
Link másolása
Napvilágot látott az első mozgókép, amely a SEGA gondozásában készülő Golden Axe: Beast Rider vértől csöpögő világát és főhősét mutatja be.
Napvilágot látott az első mozgókép, amely a SEGA gondozásában készülő Golden Axe: Beast Rider vértől csöpögő világát és főhősét mutatja be.


A különleges, RPG elemekkel is felruházott akciójátékban szanaszét kaszabolhatjuk ellenfeleink, vagy akár kedvenc hátasunk is elintézheti helyettünk a munkát. A készítők ígérete szerint nagyszerű harcrendszer és magávalragadó világ várja majd a műfaj kedvelőit. A videó bizony hűen bemutatja a Golden Axe hangulatát, amelyet szeptember 5-én mi is átélhetünk.
6.
6.
coderman
Áh vártam hogy felcsendüljön az eredeti zene... Mellesleg követelem a PC-s verziót! :D
5.
5.
G Logan
Hangulatosnak tünik bár az öreget meg a conan ra hasonlito csávot kihagyták,régen genesis menyire szeretem remélem ez is lessz olyan jó.
4.
4.
zuzo1
ez komoly lehet!! kár hogy nem lesz pc-n!
3.
3.
tjames
Ez tényleg hangulatos kis trailer. De sajnos nem az első mozgókép! Volt mér kettő is korábban a neten, és azok (és ez alapján is) azt kell mondjam hogy a grafikája olyan mint egy MMO-nak. És még csak nem is legjobbak közül. A játékmenet meg eléggé hack and slash-esnek tűnt. Sajnálom, mert a régi fajtájával én is sokat játszottam, de ennek köze sincs hozzá.
2.
2.
Gabi911
Mekkora játék volt ez régen:D.Ezt biztos megszerzem.
1.
1.
metafenomÉN
Ja de hol a törp? Én mindig azzal nyomtam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...