Golden Axe: Beast Rider

A 80-as évek végén megjelent Golden Axe című klasszikus játék nextgen változata Xbox 360-ra és Playstation 3-ra - ezúttal meglovagolható óriás monszterekkel!

Ilyen lehetett volna a Golden Axe remake-je

Néhány évvel ezelőtt a Sega Australia érdekes ötlettel állt elő: Sega Reborn címmel olyan sorozatot akart indítani, melynek célja a klasszikusok feltámasztása lett volna. A projektet elkaszálták, ahogy a Golden Axe remake-jét is.

Bezárja a Sega a San Franscisco-i stúdióját

Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Golden Axe: Beast Rider

Tyris Flare visszatért! Közel húsz év telt el a dekoratív kis méregzsák első kalandjai óta, de a Commodore 64, a Sega Mega Drive, az Atari ST, a ZX Spektrum, a PC, a PS2, a PSP, a Wii Virtual Console és az Xbox LIVE Arcade után a Golden Axe végre megérkezett újgenerációs konzolokra is.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Mozgásban a Golden Axe: Beast Rider

Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!