Tony Hawks Project 8

A Tony Hawk's Downhill Jam mellett az első gördeszkás játék, mely a következő generációs konzolokon debütál.

Xbox 360 vs. PS3 videók

A Gamevideos munkatársai készítettek egy igen érdekes sorozatot, melyben az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokat hasonlítják össze különböző játékok segítségével.

A héten megjelenő játékok

Íme a héten megjelenő játékok listája. A héten érkezik többek között: Star Wars: The Best of PC, Superman Returns: The Videogame, Thrillville...

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyen ezúttal nem egy nagy, next-gen cím is szerepel: most emeljem ki a Call of Duty 3-at vagy a Gears of Wart?

A Splinter Cell: Double Agent az Xbox Live legjobbja

Megérkezett az Xbox Live legjobbjait összesítő, tíz címet felvonultató lista. Nem nagy meglepetés, hogy az élen a most megjelent Splinter Cell: Double Agent található.

Beindult a Tony Hawks Project 8 weblapja

Skiz0 küldte be a deszkásoknak aranyat érő hírt, miszerint az Activision nemrég fellőtte a Tony Hawks Project 8 játék hivatalos honlapját.

Kipróbáltuk a Tony Hawk's Project 8 demóját

A hétvégén letölthetővé vált az X360-as Tony Hawk's Project 8 kipróbálható változata - a cuccot mi is leteszteltük, videót készítettünk róla és most megosztjuk Veletek!

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

X360-as Tony Hawk Project 8 demóra várva

Az Xbox 360-nal rendelkező deszka őrülteknek biztos fülig ér a szájuk ha meghallják, hogy a Live Marketplace-re holnap kerül fel az új Tony Hawk játék demója.

Ilyen zene szól majd a Tony Hawk's Project 8 alatt

Az Activision elküldte nekünk a PS3-ra és X360-ra megjelenő Tony Hawk's Project 8 soundtrackjének felhozatali listáját - nem kevés jó előadó szerepel a lajstromon!