Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Final Fantasy XV - jöhet egy kis pályamustra?

A JRPG legújabb kedvcsinálóját eddig a PAX Westre kilátogatók tekinthették meg, most viszont már a nagyközönség számára is elérhető. Gyönyörű tájakat láthatunk a videóban, amit maga a főhős, Noctis kommentál.

Final Fantasy XV - 30 perces bemutató

Ismerős jelentekkel indít a Final Fantasy XV legújabb, ezúttal félórás kedvcsinálója. Ez viszont ne tévesszen meg, a felvétel tizedik percétől kezdve ugyanis eddig soha nem látott momentumokat villant a friss videó.

Final Fantasy XV - bemutatkozik a szinkrongárda

A Square Enix méretes előzetest szentelt a Final Fantasy XV angol szinkrongárdájának; bemutatkoznak a főbb karaktereket alakító színészek és mondanak is egy-két mondatot a szerepükről.

GC 2016: Kingsglaive: FFXV - az első 12 perc

Habár a Final Fantasy XV csak november végén jelenik meg, az animációs film a tervek szerint augusztus 30-án debütál a streaming szolgáltatóknál. Most megnézhetjük, hogyan kezdődik a Kingsglaive: Final Fantasy XV.

GC 2016: Egy órán át mozog a Final Fantasy XV

Ha a legutóbbi késés miatt bosszankodsz, akkor itt van egy masszív gameplay videó a Final Fantasy XV-ről. Betekinthetünk a harcba, az átvezetőkbe és a főmenüben való matatásba is. Ja, és a pecázás sem maradhat ki.

Frissítve: Késik a Final Fantasy XV

Nagyon úgy tűnik, hogy késni fog a régóta várt Final Fantasy XV. Több forrás is megerősítette, hogy novemberre csúszik a megjelenés, de hivatalosan ezt még nem erősítette meg a kiadó.

Final Fantasy XV - a vízpartok világa

Mesteri zenei aláfestéssel felvértezett trailer érkezett a Final Fantasy XV-ről, amely a JRPG vízparti környezetét mutatja be. A látvány tényleg ütős, az atmoszféra pedig egyértelműen az anyag erősségei közé tartozik.

Friss traileren a Kingsglaive: Final Fantasy XV

Most már tudjuk, mikor vihetjük haza a Final Fantasy XV-höz kapcsolódó animációs filmet digitális hordozón. A Square Enix illetékesei a San Diego-i Comic-Conon erősítették meg a VOD- és a lemezes verziók dátumát. Itt az új trailer is.

Így néz ki teljes pompájában a Final Fantasy XV

Érdekes screenshotok bukkantak fel a minap a Final Fantasy XV-ről. A képek a fejlesztői PC-s buildből származnak, és a konzolos verzióknál jóval szebben néz ki a játék. Ha a bejelentik a PC-s változatot, ilyen látványra számíthatunk.

E3 2016: 200 óra tartalom a Final Fantasy XV-ben

A Square Enix úgy gondolta, ha már ennyit vártunk rá, legyen tartalom bőséggel a Final Fantasy XV-ben. Már a sztori is hosszú lesz, ha pedig a mellékküldetéseket és az egyéb tennivalókat is hozzácsapod ehhez, brutális szám jön ki.