Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Conan O'Brien és a Final Fantasy XV

Conan O'Brien a Final Fantasy XV-öt szemelte ki magának a Clueless Gamer következő felvonásához, és Elijah Wood társaságában őrjöngött egy adagot a várva-várt JRPG-n.

Ilyen a Final Fantasy XV nyitóanimációja

A legfrissebb japán nyelvű demó apropóján megkaptuk a Final Fantasy XV intróját, amely fantasztikusan néz ki. Emellett friss képeket kaptunk a hónap végén megjelenő szerepjátékról.

Final Fantasy XV - miért lesz jó PS4 Prón játszani?

A tegnapi livestreamben a Square Enix illetékese megerősítette, hogy decemberben érkezik a PS4 Pro támogatását élesítő patch a Final Fantasy XV-höz. Csak ezen a gépen érhető el az 1080p-s felbontás és a stabil 60fps.

Final Fantasy XV - jöhet még egy kis harc?

Hiába láttunk már elképesztő mennyiségű videót a Final Fantasy XV-ből, a premier még így is nagyon távolinak tűnik, hiszen az csak november legvégén lesz esedékes. Addig itt egy újabb alapozó.

Kooperatív mód érkezik a Final Fantasy XV-höz

A Square Enix lerántotta a leplet a Final Fantasy XV szezonbérletéről. A közelgő DLC-kben Noctis egy-egy társát irányítjuk majd, a Comrades csomaggal pedig élesedik a négyfős kooperatív mód is.

Final Fantasy XV - sokat kell várni a PC-s verzióra

Ha lesz ilyen egyáltalán. A fejlesztők még nem döntöttek a kérdésben, az viszont biztos, hogy legalább egy évet venne igénybe, míg átírják a Final Fantasy XV-öt számítógépekre is.

Final Fantasy XV - Noctist nem kell félteni!

Noctis és csapata veszélyes roadtripre indul, azonban a legújabb gameplay videó szolgál bizonyítékul, hogy könnyedén bedarálnak bármilyen rémséget. Hősünk négy percen át fitogtatja az egyik képességét.

Final Fantasy XV - ilyen a játék eleje

A Square Enix mindent megtesz, hogy a nemrég megerősített méretes halasztás után is fenntartsa a rajongók érdeklődését az új Final Fantasy iránt. Ezúttal az EGX rendezvényen mutatták meg a Final Fantasy XV első 40 percét.

TGS 2016: Előkerült a Final Fantasy XV is

A Square Enix természetesen a Final Fantasy XV-öt is magával vitte a TGS-re. Az új trailer mellett bemutatott egy különleges kiadású PS4 Slimet is, amely Lunar Edition névre hallgat, de sajnos csak a japánok kapnak belőle.

Final Fantasy XV - még több új jelenet

Még mindig záporoznak a felvételek a PAX Westről. Ezúttal a Square Enix teljes Final Fantasy XV-bemutatóját izgulhatjuk végig, amely tömve van eddig soha nem látott jelenetekkel. Reméljük, marad még újdonság a végleges verzióban is.