Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Frissítve: Így folytatódik a Final Fantasy XV sztorija

Azt már tudjuk, hogy a Final Fantasy XV támogatása nem ér véget, az első sztori DLC március végén élesedik. Az Episode: Gladiolusban Noctis társát, Gladiót irányíthatjuk majd, és főként harcolni fogunk. Nézzünk is bele!

GDC 2017: Így nézhet ki PC-n a Final Fantasy XV

A Game Developers Conference-en előadást tartott a Final Fantasy XV rendezője, Hajime Tabata is, aki megmutatta, miként festene a szerepjáték a frissen bejelentett GeForce GTX 1080 Ti kártyán. Közeleg a PC-s bejelentés?

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Ingyenessé teszik a Final Fantasy XV mellékágát

A jövő hónaptól kezdve ingyenesen letölthetjük a Final Fantasy XV spin-off játékát, az A King's Tale: Final Fantasy XV-öt. A bejelentés mellé egy új DLC és egy javítás is érkezett a rajongók számára.

Kijavítják a Final Fantasy XV leggyengébb részét

A fejlesztők a legutóbbi Active Time Reportban árulták el, hogy mikor érkezik a tizenharmadik fejezetet kijavító frissítés, valamint komolyabban is beavattak minket a közeljövőre vonatkozói terveikbe.

Júliusig biztosított a Final Fantasy-utánpótlás

A Final Fantasy VII tegnap ünnepelte a huszadik születésnapját, a sorozat maga pedig decemberben tölti be a harmincat, így minden adott volt ahhoz, hogy bejelentéstengerrel ünnepeljen a Square Enix.

Final Fantasy XV - indul a Moogle Chocobo Carnival

Jövő kedden veszi kezdetét a Final Fantasy XV első komolyabb játékbeli eseménye, a Moogle Chocobo Carnival. Az Altissiában megrendezendő karneválon új minijátékok és vízi chocoboversenyek várnak ránk.

Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.

Final Fantasy XV - már a hatmillió is megvan

Nem sokkal a megjelenés után jelentette be a Square Enix, hogy ötmillió eladott példányszámnál jár a Final Fantasy új epizódja, a vállalat azonban újabb jó hírekkel szolgált - immár a hatmillió is megvan.

Final Fantasy XV teszt

A Final Fantasy XV minden egyes elindítás után emlékeztet rá, hogy más, mint a sorozat korábbi részei. A Square Enix egyik legambiciózusabb projektje ez, és nem túlzás kijelenteni, hogy mérföldkő a Final Fantasy történetében.