Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
1482418740

Final Fantasy XV teszt

A Final Fantasy XV minden egyes elindítás után emlékeztet rá, hogy más, mint a sorozat korábbi részei. A Square Enix egyik legambiciózusabb projektje ez, és nem túlzás kijelenteni, hogy mérföldkő a Final Fantasy történetében.
1482341400

Vállveregetős traileren a Final Fantasy XV

Igaz, már megjelent a Final Fantasy XV, most azonban egy új trailert kapott a játék, melyben a kritikai elismerésekkel büszkélkednek a fejlesztők. Közben megérkezett a címhez a New Game+ mód is.
1481274000

Final Fantasy XV - a sztorit is patchelik majd

A tíz év fejlesztés után boltokba került Final Fantasy XV kritikái ugyan pozitívak alapvetően, mégis tudtak fogást találni a játékon a kritikusok - a narratíva hibáit például kivétel nélkül felemlegetik.
1481200081

Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.
1480945320

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.
1480595162

Final Fantasy XV - már most ötmilliónál jár

A Square Enix büszkén jelentette be, hogy a hét elején debütált, közel tíz éven át fejlesztett Final Fantasy XV elképesztő rajtot vett, így már most ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet a sorozat legújabb darabja.
1480490040

Final Fantasy XV - jöhet még egy launch trailer?

Két launch trailert is kapott a Final Fantasy XV, a tegnapi élőszereplős kedvcsinálót most egy gameplay videó követi. Két perc látványos jelenetet vágtak nekünk össze a Square Enix illetékesei.
1480406400

Élőszereplős előzetessel rajtol a Final Fantasy XV

Tíz évvel az eredeti bejelentése (és az alapos átalakítása) után ma boltokba kerül a Final Fantasy XV. A Square Enix a reklámkampány végét sem aprózta el, egy élőszereplős előzetes érkezett a játékhoz.
1480354200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!
1480251600

Ennyit telepít majd a Final Fantasy XV

Jövő héten végre boltokba kerül a Final Fantasy XV, mostanra pedig azt is megtudtuk, hogy mekkora szabad helyre lesz szükséged a feltelepítéséhez. Indulhat a nagytakarítás?