Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Csúszik a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg október végén a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője, azonban ha minden jól megy, nem kell sokat várnunk rá. Új dátumot ugyanakkor nem kaptunk.

Továbbra is jönnek tartalmak a Final Fantasy XV-höz

A Square Enix bejelentette, hogy további tartalmakat, köztük egy ingyenes sztorikiegészítőt kap a Final Fantasy XV. Ezekből láthatunk most egy rövid ízelítőt, illetve előkerült az önállóan futtatható VR-mellékág is.

Októberben rajtol a Final Fantasy XV multija

Megjelenési dátumot kapott a Comrades kiegészítő, amely négyfős multiplayerrel bővíti ki a Final Fantasy XV-öt. A többjátékos móka előtt azonban érdemes lehet végigjátszani az alapjátékot.

Így fest teljes pompájában a PC-s Final Fantasy XV

A PC-s Final Fantasy XV a jövő év elején érkezik, és most az NVIDIA kiadott egy videót, amely bemutatja, milyen látványt érhetünk el 4K felbontásban. Persze eléggé izmos vasra van szükséged ehhez.

GC 2017: Moddolható a PC-s Final Fantasy XV

A PC Gamer ült le picit beszélgetni a Final Fantasy XV direktorával a közelgő PC-s port kapcsán. A játék modtámogatással érkezik, és állítólag a régebbi hardvereken is jól fut - a fullos látvány viszont elérhetetlennek tűnik.

GC 2017: Összeállt az FFXV és az Assassin's Creed

A Ubisoft és a Square Enix a kölni rendezvény kapcsán elhintette, hogy partnerséget kötöttek egymással, így a Final Fantasy XV-játékosok egy csomó Assassin's Creed témájú tartalmat kapnak hamarosan.

GC 2017: PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV

Régóta váratott magára a Square Enix bejelentése, de csak sor került rá: a jövő év elején PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV, amely az eddigi kiadások közül a legszebb grafikai minőséget ígéri a játékosoknak.

Kukázták a Final Fantasy XV egyik VR-kiegészítőjét

A Prompto főszereplésével készült VR-lövölde még a tavalyi E3-on mutatkozott be, az idei expóról azonban lemaradt a játék, és egy másik virtuális valóság-projektet villantott a Square Enix. Mint kiderült, jó oka volt rá.

Final Fantasy XV - megismétlik a multis bétát

Habár jelenleg is tudtok játszani a Final Fantasy XV multiplayer bétájával, a jövő héten megismétlik a tesztet a készítők. Még szerencse, mert az első kört nem igazán tették kellemessé a szerverproblémák.

Forza Horizon 3 - Final Fantasy-járgány érkezik

Érdekes járgánnyal bővül a Forza a Horizon 3: hamarosan a legutóbbi Final Fantasy-játék ikonikus járművével, a Regaliával is száguldozhatunk az ausztrál tengerparton.