Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Decemberben jön a Final Fantasy XV új DLC-je

Alig futott be a Final Fantasy XV legújabb letölthető kiegészítése, az Episode Prompto, a Square Enix máris bemutatta a következő csomagot, az Episode Ignist, ami decembertől lesz majd elérhető a rajongók számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

Final Fantasy XV - Prompto első tizenöt perce

Holnap válik letölthetővé a Final Fantasy XV második sztorikiegészítője. Most megnézhetitek a DLC első tizenöt percét, utána pedig nyomás letölteni az új frissítést, ami szabadon engedi Regaliát!

Prompto bedurvul a Final Fantasy XV DLC-jében

Végre tisztességes előzetest kapott a Final Fantasy XV második sztori-DLC-je, az Episode Prompto. Főszereplőnk ezúttal Noctis haverja, a szószátyár Prompto, aki a sarkvidéken tisztít meg egy ellenséges bázist.

E3 2017: Tűzharcok a FFXV: Episode Promptóban

A Square Enix végre megmutatta, mire számíthatunk a Final Fantasy XV második sztori DLC-jében, az Episode Promptóban. Leginkább egy külső nézetes lövöldözős shooterre hasonlít a nagyjából kétórás kaland.

E3 2017: Megvan a FFXV: Episode Prompto dátuma

A különböző játékokat, DLC-ket és filmeket magába foglaló Final Fantasy XV Universe is külön trailert kapott az E3 apropóján. A videóból az is kiderül, mikor érkezik a Final Fantasy XV legújabb kiegészítője.

E3 2017: PlayStation VR-körkép

Ahogy azt vártuk, a Sony alaposan megnyomja a PlayStation VR-t, számos új címet jelentettek be a platformra. Talán a legfontosabb mind közül, hogy a Skyrimet is átírják a VR-szemüvegre, de jön a Supermassive Bravo Teamje és sok más is.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

Final Fantasy XV - már az Episode Promptót teaselik

Alig élesedett a Gladióra összpontosító DLC, a Square Enix már a következő kiegészítőről is mutatott egy videót. A júniusban érkező pakk hőse Prompto lesz, aki látszólag havas környezetben dilemmázik.

Final Fantasy XV - orvosolták a Chapter 13 hibáit

A Square Enix már februárban megígérte, hogy kijavítja a tizenharmadik fejezet legégetőbb hiányosságait. Nos, a masszív, 5,6 GB-ot nyomó patch már tölthető - ez ágyaz meg a holnap érkező Episode Gladiolus DLC-nek is.