Afrika

National Geographic szintű látványelemekkel fűszerezett, Afrikában játszódó játék, Playstation 3-ra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Kedd esti videóösszeállítás

Ma esti összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Ninja Blade, a Prince of Persia, a The Godfather 2 vagy a Dissidia: Final Fantasy.

Európában is megjelenhet az Afrika

Bár Japánban már jó ideje elérhető az Afrika, s a Sony eddig nem is tervezett nyugati megjelenést, úgy tűnik, jövőre Európában is bemutatkozhat a játék.

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.

Afrika - egy fényképész élete

Újabb mozgóképet csodálhatunk a készülő Afrikából, amelyben egy fényképész bőrébe bújva kell meghódítanunk a szavannák gyönyörű világát.

TGS 2007: Ismét mozgásban az Afrika

Jó ideje nem hallottunk már az Afrikáról, az idei TGS-en azonban ismét láthattuk mozgásban a játékot - bámulatos és szemgyönyörködtető, az állunk leesik a látványtól!

TGS 2006: Újabb screenshot adag érkezett

Csak úgy özönlenek a képek a Tokyo Game Show-ról. Ismét rengeteg screenshot érkezett, amit a Playstation 3 rajongóknak kötelező leellenőrizniük!

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!