Grand Theft Auto: Vice City Stories

A méltán sikeres PSP-s (majd PS2-es) Liberty City Stories folytatása a Vice City előzményeivel.

Két hetet késik a GTA: Vice City Stories

A Rockstar Games megerősítette a pletykát, miszerint a Grand Theft Auto: Vice City Stories nem tud megjelenni október végén, csupán a következő hónap elején.

Megtekinthető az első Vice City Stories-trailer

Elindult a PSP-exkluzív Grand Theft Auto: Vice City Stories hivatalos weboldala, melyre felkerült az első hivatalos animáció és egy csomó, hangulatos screenshot!

GC 2006: GTA Vice City Stories - az első képek

A Rockstar Games ma kiadta az első hivatalos képeket az elsősorban Playstation Portable-re fejlesztett Grand Theft Auto: Vice City Stories-ból.

Kólareklám GTA stílusban

Az egyik neves kólagyártó cég igen jópofa reklámmal népszerűsíti termékét, mely első és második ránézésre is a GTA rajongók lelkére próbál hatni.

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Ha már azt hittétek, hogy a GTAIV előtt nincs élet, akkor nagyot tévedtetek. Idén októberben még érkezik egy új epizód, mely a Vice City előzményeit meséli majd el és melyet most itt a Gamekapocs keretein belül nagyító alá is veszünk. Ugorjunk bele a sűrűjébe, lássuk milyen lesz a Grand Theft Auto: Vice City Stories!

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

GTA: Vice City Stories dobozkép és dátum

A Rockstar ma szélnek eresztette a jelen tervek szerint PSP exkluzív GTA: Vice City Stories nagyfelbontású dobozképét és a megjelenési dátumát.

Vice City Stories PS2-re?!

Még nem megerősített hír, de az amerikai Playstation Magazine értesülései szerint Playstation 2-re is lesz Grand Theft Auto: Vice City Stories.

50 millió dollár veszteséggel zárt a Take-Two

A Rockstar, valamint 2K Games tulajdonosa, a Take-Two helyzetjelentése szerint a cég ötven millió dolláros veszteséggel zárta a második üzleti negyedévet.

E3 2006: Készül a Vice City Stories!

Túl vagyunk a második Grand Theft Auto-bejelentésen - a Rockstar ezúttal a Liberty City Stories folytatásáról, a Vice City Storiesról rántotta le a leplet.