Vice City Stories PS2-re?!

  • Írta: Daks
  • 2006. június 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Még nem megerősített hír, de az amerikai Playstation Magazine értesülései szerint Playstation 2-re is lesz Grand Theft Auto: Vice City Stories.
Még nem megerősített hír, de az amerikai Playstation Magazine értesülései szerint Playstation 2-re is lesz Grand Theft Auto: Vice City Stories.

A Liberty City Stories-hoz hasonlóan ezt is először PSP-re jelentette be a Rockstar, de úgy tűnik, ebből is készítenek majd PS2 átíratot. Érdekes döntés, várjuk mikor teszik végre közzé, hogy PC-re is lesznek Stories epizódok. A Vice City Stories amúgy Sony zsebkonzolra október 20-án érkezik.
9.
9.
Myko Alto
Szerintem nem kell aggódni, lesz az ps2-re :P
8.
8.
EA Most Wanted
Tök király lenne ha PS2-re is megjelenne a GTA Vice City Stories
6.
6.
Myko Alto
Max a Liberty City Stories-t tolhattad, lévén az van kint jóideje és nem a Vice City Stories...de sebaj :)



lewton: még élek, figyelő szemem mindig a GK-n tartom, úgyhogy mindenki vigyázzon ám! :)
5.
5.
lewton6
4.
4.
Myko Alto
Lineage II hozzászólását töröltem, mert minősíthetetlenül szólt hozzá a témához és egyben itt szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy tartózkodjatok az obszcén kifejezésektől és trágár szavaktól! Ettől nem lesztek nagyobbak, csak szánalmasak az emberek szemében!



És akkor a témához is hozzászólván: A Rockstar majd hülye lesz nem kiaknázni az utolsó porcikájáig a GTA bizniszt :) Lesz itt még GT4 Stories, Chronicles és akármi is :)
3.
3.
TOM X
Most miért zavar titeket hogy kiadják? Hogy ha te úgy se fogod megvenni akkor miért idegeskedsz? Ezt soha nem fogom megérteni az emberekben....
2.
2.
ldavid
há' te se vagy tiszta..

nekik marha jó üzlet ugyanis eddig a LCS megy a legjobban psp-n, és a VCS-al is hasonló lesz a helyzet.

Az meg hogy kiadják majd ps2-re is szerintem várható volt..
1.
1.
szpiiit
a húgyozócsőm ki van ezekel a hülyékel!!!!!!!! áljanak már le ezzel a stories-ésal mert már mindenki unya. nem tud vi írni nekik hogyaz egész vilá utálja őket??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...