E3 2007

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2007-ben is megrendezik - ezúttal kissé átalakítva Santa Monicában.

E3 2007: Killzone 2 - az első ingame screenshot!

Utáld akármennyire a PlayStationt, ezen kép után biztosak vagyunk benne, hogy elismered, mennyire jó lenne egy PS3 a Killzone második részének kedvéért.

E3 2007: Jön a szürke színű Xbox 360?

Néhány ügyes fotós lencsevégre kapta a startra készen álló Microsoft-standot, ahol a fekete és a fehér Xbox 360 mellett feltűnik egy szürke színű is.

E3 2007: MX vs ATV Untamed bejelentés képekkel

Újabb bejelentés érkezett a THQ-tól: a srácok a hírek szerint már szorgalmasan dolgoznak az MX vs ATV-sorozat legújabb részén, mely az Untamed alcímet viseli.

E3 2007: NFS Pro Street hírek, képek és videó

Az EA bejelentette, hogy nem lesz utcai verseny a Need for Speed: Pro Street-ben, kárpótlásul viszont kaptunk 9 új képet és egy videót!

E3 2007: Két új Destroy All Humans! játék készül

Pár nappal ezelőtt Skiz0 mester számolt be Nektek a készülő Destroy All Humans! harmadik felvonásáról, melyet minden létező konzolra fejlesztenek.

E3 2007: Több tucat gitár a Guitar Hero III-ban

Új információk láttak napvilágot az Activision kiadásában megjelenő Guitar Hero III-ról, mely már a hangzatos Legends of Rock alcímet is magáénak tudhatja.

E3 2007: Bemutatkozik a Legendary: The Box

A Gamecock az idei E3-on tervezi először bemutatni a Legendary: The Box című FPS-t a Turning Point: Fall of Liberty-ért is felelős Spark Unlimited-től.

E3 2007: Két újabb lineup érkezett

Holnapután kezdődik az E3, de még mindig akad kiadó, melynek nem érkezett meg, vagy csupán nem teljes a lineupja: következzen két újabb hiányzó láncszem.

E3 2007: Halo Wars demó várható

Az Age of Empires-sorozatot is jegyző Ensemble Studios kikotyogta, hogy a holnapután kezdődő E3-on zárt falak mögött megtekinthető lesz a Halo Wars demója.

E3 2007: Itt a Call of Duty 4 kiállítandó előzetese

Megjelent a Call of Duty 4: Modern Warfare E3-as trailere. Ebből lehet megtudni eddig a legtöbbet a játékról, így ne merészeld kihagyni!