E3 2007

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2007-ben is megrendezik - ezúttal kissé átalakítva Santa Monicában.

E3 2007: Clive Barker's Jericho látnivalók érkeztek

Kilenc új kép és egy ingame jeleneteket is tartalmazó videó érkezett a várva-várt, Clive Barker mester nevével fémjelzett Jerichóról. Kemény játék lesz!

E3 2007: Devil May Cry 4 - két perces gameplay

Végre valahára megérkezett az első E3-as videó a Devil May Cry negyedik részéről - az anyagot ugyan kamerával vették fel, a látvány még így is remek!

E3 2007: Mozgásban a Darksiders: Wrath of War

Először láthatjuk mozgásban a napokban bejelentett Darksiders - Wrath of Wart: az akciójáték megjelenése jövőre várható a next-gen konzolokra.

E3 2007: Rachet & Clank - másfél percen keresztül

Érdemes megtekinteni a PS3-exkluzív Ratchet & Clank-játékot, mert a hangulat és a játékmenet zseniális! Sok ilyen játékot várunk még.

E3 2007: BlackSite: Area 51 - ilyen lesz az első pálya

A játék elejét bemutató ingame videó - aki játszott a demójával, tudja, hogy nem rossz stuff ez, sőt az év egyik legjobb FPS-e lehet.

E3 2007: The Club - gameplay a kiállításról

Majd' két percnyi ingame videó érkezett a folyamatos akciót ígérő The Clubról - a PGR fejlesztői most más fába vágták fejszéjüket, de nem csinálják rosszul.

E3 2007: Még idén csökkenhet az X360 ára

Shane Kim, a Microsoft Game Studios fejese elmondta, hogy a redmondi cég már gondolkodik az Xbox 360 árcsökkentésén, ami akár idén is megtörténhet.

E3 2007: SW: Force Unleashed E3-as trailer

Egy újabb videó került elő a LucasArts gondozásában lévő, következő generációs Star Wars: The Force Unleashed című játékról.

E3 2007: Kooperatív mód a Halo Wars-ban

Reméltük, hogy a Halo 3 körüli felhajtás mellett csurran-cseppen némi információ a Halo Wars-ról, az Ensemble Studios új valós idejű stratégiájáról is...

E3 2007: Valójában nem csökkent a PS3 ára

Mint az ismeretes, Amerikában már 100 dollárral csökkent a PS3 ára, az eredeti hatszáz zöldhasúért cserébe pedig nyolcvan gigabájtos vinyóval felszerelt modell jár.