E3 2007

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2007-ben is megrendezik - ezúttal kissé átalakítva Santa Monicában.

E3 2007: Itt az újabb NBA Live 08 trailer

Bár még el se kezdődött az idei E3, mégis tömegével érkeznek az információk a különböző játékokról. Ezúttal az NBA Live sorozat következő tagjáról kaptunk egy kis ízelítőt.

E3 2007: A Namco Bandai teljes felhozatala

Tegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a Namco Bandai E3-as lineupjából, a végleges és teljes lista azonban még csak most érkezett meg - nem rossz ez sem!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

E3 2007: Szinte ugyanolyan lesz, mint volt

Bizonyára legtöbb olvasónk tud az E3 névre hallgató rendezvény méreteinek drasztikus csökkentéséről: ma megérkezett az "új" E3 programlistája.

E3 2007: Jönnek a S.T.A.L.K.E.R. alkotói is

Egy újabb névvel hízott az idei E3 Media & Business Summit kiállítóinak listája: a S.T.A.L.K.E.R.-t és a Cossacks-játékokat is jegyző GSC is kint lesz ugyanis a kiállításon.

E3 2007: Megvan a kiállítók végleges listája

Ma reggel megérkezett az E3 Media & Business Summit névre átkeresztelt E3 expon részt vevő játékkiadók végleges listája. Elég soványka...

E3 2007: Az első pontosítások az átalakított E3-ról

Mint az augusztus elején kiderült, bizonyos okok miatt jelentősen átalakították a világ legnagyobb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3).

E3 2007: Zsugorítunk, átnevezünk és áthelyezünk

Tegnap adtunk hírt arról, hogy változások állnak be a jövő évi E3-tól kezdve - a kiállítás lényegesen kisebb lesz jövőre, szerencsénkre viszont nem marad el.

E3 2007: Mi lesz veled E3? Veszélyben a kiállítás jövője

Rendszerint közel négyszáz kiállítóval és hatvanezer nézővel büszkélkedhet a játékipar legnagyobb expója, az E3 - a hírek szerint a jövő évi kiállítás bajban van.