Penumbra

Horror kalandjáték a Frictional Games-től. A semmiből jött, a semmibe is távozik. Könnyen felejthető alkotás, de a stílus kedvelői azért vethetnek rá egy pillantást!

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!

A 101 legjobb ingyenes játék

A 1Up.com érdekes egy érdekes összeállítás formájában összeszedte a 101 legjobb ingyenes játékot - természetesen a gammák mindegyike letölthető!

GC 2006: Penumbra Overture - techdemóból horror

Az ingyenesen letölthető Penumbra fejlesztői bejelentették a Penumbra: Overture-t, mely valójában az előbbi techdemót jelenti egy korrekt játékká eszkábálva.

Penumbra - Letölthető az ingyenes horrorjáték!

Egy diákokból álló csapat készítette el a Penumbrát, mely egy horror-kalandjáték - a műfaj szerelmeseinek érdemes letölteni a programot, mely szerverünkre is felkerült.

Több, mint kétszáz reggeli screenshot!

Induljon sok-sok friss képpel a mai nap - gondoltam, s így összeszedtem Nektek az elmúlt napok legütősebb képeit kivétel nélkül! A felhozatalért erre tessék...

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!