God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.
1297928719

God of War-fejlesztők a Respawnnál

Jason West és Vince Zampella örülhet, mert úgy néz ki, hogy a cégük eléggé attraktív ahhoz, hogy a legjobb embereket tudják megszerezni a szakmában. A legutóbbi hírek szerint most két God of War fejlesztő pártolt át a Respawn Entertainmenthez, otthagyva a Sony Santa Monica stúdióját.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1295859600

Mortal Kombat - Kratos a PS3-as dobozon

Azt már hónapokkal ezelőtt megtudtuk, hogy PlayStation 3-as ráadásként a God of War főhőse is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Azt azonban még nem tudtuk, hogy a Sonynak ez akkora dolog, hogy a még dobozra is felrakják, mint "extra tartalom".
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1293795056

2010 legpikánsabb gamer fejezetei

Az óév is bővelkedett szexis és némileg megbotránkoztató eseményekben, üdvözöltük a játékokban fellelhető fülledt jeleneteket, mellyel végre komolyabb megközelítésbe került ez a médium. Szilveszter a visszatekintések ideje, igyekeztem némileg könnyedebb témát megragadni, ez lett belőle.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1292138957

Mortal Kombat - videón Kratos

Bár VGA-s meglepetésnek szánták, már napokkal ezelőtt kitudódott, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Most őt vehetjük szemügyre akció közben egy rövid, CG trailer keretei között - az biztos, hogy a hányatott sorsú hős tökéletesen helyt áll Scorpionék között!