Battlefield: Bad Company

Következő generációs konzolokra készülő Battlefield-rész, mely elvben a Battlefield 2: Modern Combat játékmenetére alapozva gyúr rá az egyjátékos részre. Király!

Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

Új pályák érkeznek a Battlefield: Bad Company-hez

A rajongók nyomásának engedve három hete a Conquest mód is letölthetővé vált a Battlefield: Bad Company-hez, most pedig újabb kiegészítés van a láthatáron.

Letölthető a Bad Company Conquest módja

Az ígéretekhez hűen, az Electronic Arts letölthetővé tette a népszerű Conquest módot legújabb Battlefield-játékához, a Bad Company-hez.

Új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company

Holnapután új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company: a korábbi részekből ismert Conquest mód kerül beépítésre úgy, hogy egy fityinget sem kell fizetnünk érte.

Battlefield: Bad Company

Végre megjelent a már közel három éve fejlesztett Battlefield: Bad Company (röviden BC) a konzolosok nagy örömére. Az első elhintett infókat még a Battlefield 2 megjelenésekor kaptuk a játékról, majd egy hangulatos trailer után a fejlesztők gőzerővel neki is álltak, hogy a videóban látott minőséget hozzák majd játékukban is. Ezennel bejelenthetem minden játékgép tulajdonos számára, hogy megérkezett közénk a Battlefield sorozat legújabb darabja, melyben végre az egyjátékos módra is elég hangsúlyt fektettek a fejlesztők, így most ezzel is kezdeném a program ismertetését.

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

Bad Company - te sem tudsz csatlakozni?

Több Bad Company játékos panaszkodott az utóbbi időben, hogy nem tud online játszani a Battlefield-széria legújabb darabjával - megérkezett az EA válasza.

Battlefield: Bad Company videótrió érkezett

Három Battlefield: Bad Company videó is napvilágot látott a héten. Mindhárom trailer nagyon hangulatos, sőt HD felbontásban is elérhető!

Három új Battlefield játék van készülőben

A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.