Mortal Kombat: Unchained

Október kilencedikén végre PSP-n is játszhatunk kedvenc verekedős játéksorozatunk egyik tagjával!
1303218036

Mortal Kombat: Legacy - itt a második rész

Nem várattak minket sokáig a Mortal Kombat webes filmsorozat alkotói: máris itt a második epizód! A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, igaz, új karaktereket nem köszönthetünk. A minőség nem ugrott meg túlságosan, de bőven elegendő a rajongók számára. Vajon Kano győzni fog?
1302613200

Mortal Kombat: Legacy - itt az első epizód

Ami pár hónapja még csak egyszerű próbafilmnek indult, s komolyan felborzolta a rajongók kedélyeit, az mára valósággá vált. Hölgyeim és uraim, megjött a Mortal Kombat: Legacy webes filmsorozat első epizódja, így mostantól indulhat a folyamatos várakozás az újabb részekre.
1302250800

Előzetesen a Mortal Kombat: Legacy

Még pár nap, és indul az élőszereplős Mortal Kombat websorozat, így pont itt az ideje, hogy a tavalyi ütős bemutató után megint lássunk belőle valamit. A készítők is így gondolták, ennek eredménye most ez a kis trailer, ami rögtön a lényegre koncentrál: a halálos küzdelemre.
1302170450

Jövő héten indul a Mortal Kombat filmsorozat

Tavaly nyáron egy amatőr próbálkozásnak indult a Rebirth nevű Mortal Kombat kisfilm, melyben a játékbeli karakterek napjaink nagyvárosaiban tevékenykedtek, sokkal autentikusabb formában. A Warner Bros. meglátta a lehetőséget, és április 13-án már az élőszereplős webes sorozat premierjét üdvözölhetjük.
1295118041

Készül a Mortal Kombat: Rebirth TV-sorozat

Tavaly augusztusban csillantak fel az első remények az interneten egy új Mortal Kombat TV-sorozatról, sok rajongó letette a haját az örömtől. Kevin Tancharoen, a rendező jóvoltából - aki a klipben is közreműködött - hivatalosan is megerősítette a széria létezését. A forgatás februárban kezdődik.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1290348000

Ed Boon és a brutális videójátékok

Habár Ed Boon, a Mortal Kombat készítője kapcsán mindenki azt gondolná, hogy az úriembernek abszolút nincsenek fenntartásai a videojátékokban látott brutalitással kapcsolatban, ez mégsincs így. Legalábbis ezt mondja, ha saját termékéről, az első Mortal Kombatról kell nyilatkoznia.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1280411100

Az összes Mortal Kombat egyetlen lemezen?

Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata?