Metal Gear Solid: Portable Ops

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat szülőatyjának legújabb játéka, csak és kizárólag PSP zsebkonzolra.

Japán legkeresettebb címei között a Gears of War

Talán a Microsoft eddigi legnagyobb japán sikerének könyvelhető el, hogy az általuk kiadott Gears of War a keleti toplista hetedik helyéig verekedte fel magát!

Wii-re is lesz Metal Gear Solid a negyedik rész után

A Metal Gear Solid-sorozat atyjának, Hideo Kojimának nagyon megtetszett a Nintendo Wii, állítása szerint mindenképpen fog egy MGS-darabot produkálni a konzolra.

Folytatódhat a Metal Gear Solid: Portable Ops?

Kétségtelenül nagyon jól sikerült a PSP-exkluzív Metal Gear Solid: Portable Ops, egyesek szerint a siker miatt erős az esélye annak, hogy készülhet folytatás a jövőben.

A heti játékmegjelenések

Nagyon szegényes hétnek nézünk elébe a játékmegjelenések szempontjából, azonban érkezik egy-két érdekes cím, melyet érdemes beszerezni a játékosoknak!

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Metal Gear Solid Portable Ops trailer

A Konami ma újabb videót prezentált a sajtónak a méltán híres Metal Gear Solid Portable Ops epizódjából, melyet most ti is megnézhettek!