Metal Gear Solid: Portable Ops

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat szülőatyjának legújabb játéka, csak és kizárólag PSP zsebkonzolra.

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.

GDC 2009: Kojima életműdíjat kap a kiállításon

Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.

Saját stúdiót alapított Solid Snake szinkronszínésze

David Hayter többek között orgánumáról lehet ismerős számotokra, hiszen az ő hangján szólalt meg Solid Snake a Metal Gear Solid játékokban.

Újabb Metal Gear Solid pletykák láttak napvilágot

Nem ezúttal, nem a Metal Gear Solid 4 esetleges Xbox 360-as változatáról lesz szó, hanem az eredeti játék újrakiadásáról és egy új PSP-játékról.

Hideo Kojima ki akarja nyírni Snake-et

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozatnak, és annak hősének, Snake-nek a megalkotója belefáradt a folytatásokba, szeretne pontot tenni a történet végére.

Metal Gear Solid mozi az Equilibrium rendezőjétől

Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.

Húsz éves a Metal Gear Solid-sorozat

Aligha akad olyan játékos, aki legalább hallomásból ne ismerné a Metal Gear Solid-sorozatot, mely a napokban töltötte be huszadik életévét.

Elérhető a Metal Gear Solid: Portable Ops demója

Megérkezett az Amerikában már réges-régen megjelent Metal Gear Solid: Portable Ops kipróbálható verziója, kizárólag a Sony hordozható konzoljára.

Kojima online zombis játékot készítene

Bár a Metal Gear Solid-sorozat negyedik része még hegesztés alatt áll, Hideo Kojima mester már elmesélte a külföldi Edge magazinnak következő játékának ötletét.

A Sony Pictures készíti a Metal Gear Solid-filmet

A tavalyi E3 előtt Kojima mester személyesen is megerősítette a Metal Gear Solid-film készültét, ám ma végre az is kiderült, hogy ki követi majd el a produktumot!