Metal Gear Solid: Portable Ops

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat szülőatyjának legújabb játéka, csak és kizárólag PSP zsebkonzolra.
1332165600

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.
1322398800

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.
1316879160

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!
1309800811

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.
1307601338

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.
1306318800

Lelőtték Hideo Kojima új projektjét

Kojima mester szomorúan tudatta twitteres követőivel, hogy a projektet, amin az utóbbi egy évben dolgozott, lelőtték. A designer legenda nagyon el van kenődve, mi pedig kissé bizonytalanságban leledzünk: nem tudjuk ugyanis, hogy pontosan melyik játékról van szó.
1278689220

Kojima: a japán fiataloknak nincs motivációjuk

Hideo Kojima szerint a japán fiatalok elveszítették minden motivációjukat, s ellentétben nyugati társaikkal, nem tudják megvalósítani álmaikat.
1277660640

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.
1275558660

Hayter: mi történt a Metal Gear Solid filmmel?

David Hayter, Snake állandó angol szinkronhangja nyilatkozott arról, miként is áll a helyzet a régóta levegőben lógó Metal Gear Solid filmmel kapcsolatban.
1274628360

Kojima tutira megy az E3-ra, de elfoglalt lesz

Hideo Kojima biztosan tiszteletét teszi az idei E3-on, de a két nagykiadó konferenciája után el is hagyja a helyszínt, mert eléggé elfoglalt mostanában.