LEGO Batman: The Videogame

A LEGO Star Wars készítőinek legújabb játéka, szintén LEGO környezetben, de ezúttal Batman-nel a főszerepben! Kihagyhatatlan anyag!
Típus: Akció, Képregényes

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

LEGO Batman: The Videogame látnivalók érkeztek

A legsötétebb és legbizarrabb LEGO-játéknak tűnik a Batman kalandjait feldolgozó LEGO Batman: The Videogame - az új trailer és a képek is erről tanúskodnak.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

LEGO Batman: The Videogame trailer érkezett

A LEGO Star Wars megjelenése óta reneszánszukat élik a dán építőkocka nevével fémjelzett játékok, a sorozat következő darabja a Batman feldolgozása lesz.

GDC 2008: A harmadik GDC-s screenshot adag

A Game Developers Conference 2008 alatti harmadik falériafrissítés alkalmával olyan sztárokat hoztunk el, mint Fable 2, Gears of War 2, vagy Postal 3. Ellenőrizd!

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Bemutatkozik a LEGO Batman

A LEGO Star Wars készítői új játékon dolgoznak, mely szintén az építőkockás világban játszódik, csak ezúttal Batman-nel a főszerepben!

Újabb Lego-játékok a Lego Star Wars készítőitől

A Traveller's Tales legújabb projektje - nevezetesen a Lego Star Wars II - még korántsem érkezett meg, ám a készítők már tervezik a következő Lego-játékokat.