Ingyenesen tölthető a RollerCoaster Tycoon 3

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 25.
  • Akció
Link másolása
Visszatért a digitális üzletekbe a RollerCoaster Tycoon 3, méghozzá a minden földi jóval megpakolt Complete Edition formájában. A játékot az Epic Games Store-ban ingyenesen éritek el a következő hét napban.

Miután a Frontier és az Atari összerúgta a port, eltűnt a boltok polcairól a RollerCoaster Tycoon 3, ahogy azonban arról beszámoltunk, a fejlesztőcég visszaszerezte a játék jogait, és újra kiadta azt a kiegészítőkkel egybecsomagolt Complete Edition formájában. A tegnap óta megvásárolható pakk sok extrát nem hozott magával, de már támogatja a széles képarányú monitorokat, és nem ijed meg az újabb hardverektől sem.

A játék a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető, és bár alapjáraton 20 dollárt kóstál, az Epic üzletében most ez a heti ajándék, vagyis október 1-ig egy forintot sem kell fizetnünk érte. A jövő héten is egyetlen cím vár ránk a boltban egyébként - legalábbis jelen állás szerint -, méghozzá a Devolver Digital kiadásában megjelent Pikunikut húzhatjuk majd be fizetés nélkül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...