Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
1389715200

Úgy tűnik, Ridley Scott nem csinál Halo-filmet

A Microsoft cáfolta azokat a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy Ridley Scott Halo-filmet fog forgatni. A redmondi cég ragaszkodik ahhoz, hogy "innovatív csatornákon" keresztül mesélje tovább a Halót.
1389621771

Ridley Scott Halo-filmet csinál?

A pletykák szerint lesz Halo-film, ráadásul most éppen arról csicseregnek a madarak, hogy nem más, mint Ridley Scott, az Alien és a Bladerunner direktora rendezheti a várva-várt adaptációt.
1379089800

Cortanának hívják a Microsoft Siri-klónját?

A pletykák szerint a Microsoft új, hangfelismerésre képes rendszert vezetne be a Windows Phone-on, az Apple-féle Sirire hajazó feature érdekessége, hogy a Halóból ismert Cortana nevén becézik.
1374318300

Emmy-díjra jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawnt

Nemcsak nekünk tetszett a Halo 4: Forward Unto Dawn, az ötrészes minisorozatot Emmy-díjra jelölték a legjobb főcím kategóriájában. Szeptemberben lesz a díjátadó, szurkoljunk!
1367153040

Új Halo-képregény a láthatáron

Halo: Initiation címmel új képregénysorozatot indít a Dark Horse, ami Sarah Palmer, a Spartan-IV program egyik tagjának történetét fogja elmesélni. Ízelítőül mutatunk is belőle egy-két képkockát.
1351690319

46 millió eladott példánynál jár a Halo-sorozat

November 6-án landol a várva-várt negyedik rész, ennek kapcsán a Microsoft némi önfényezést is megengedett magának. A Halo-frencsájz eddig darabjaiból nem kevesebb, mint 46 millió példány talált gazdára 2001 óta, így vált a széria 3 milliárd dolláros kasszasikerré. Bravó!
1348819200

A Bungie-nak nem tetszett a Halo Wars

Érdekes interjú jelent meg a GamesIndustry International jóvoltából, a lap munkatársai a néhai Ensemble Studios alapítóját, Tony Goodmant faggatták, és szóba került a Halo Wars is. Mint kiderült, a játék csak a Microsoft nyomására lett Halo, és a Bungie-nak nem is nagyon tetszett az ötlet.
1322845800

Ingyenesen letölhető a Halo elődtrilógiája

Egykori törzstagunk és jóbarátunk, az azóta Kínába költözött Avium mester biztosan örülne annak, ha ezt olvasná most: valószínűleg a Halo-univerzum egyik legnagyobb ismerőjeként annak idején még ő vezette be a lelkes fórumozókat a Marathon történetébe.
1321360224

Tízéves az első Xbox és a Halo

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft konzolipari jelenléte. Napra pontosan tíz éve jelent meg az első generációs Xbox az amerikai boltokban és vele együtt a Bungie sikerszériájának nyitódarabja, a Halo: Combat Evolved. Mindkét gyöngyszem hatalmas sikereket ért el és ütőképes fegyver lett a rendmondiak kezében.
1321176367

Közel félórás rajongói Halo-film érkezett

Ha már LEGO-val indítottuk a napot, folytassuk is azzal: elkészült Kooberz Studios kisfilmje, melyben a srácok a Halót dolgozzák fel közel félórában. Az anyag minden tekintetben profin sikerült, ami nem is csoda, hiszen a készítők éveket szöszöltek azzal, hogy képkockánként kirakosgassák a történet cselekményeit.