Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1295697600

Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294762959

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Továbbra is a FIFA legújabb része vezeti a hazai játékeladási toplistákat. A hír nem meglepő, ahogy lényegében a listák további része sem: a vásárlók még mindig a szokásos slágercímekre, köztük az újabban nagy népszerűségnek örvendő Kinect-játékokra fizetnek be így az ünnep után.
1293361200

Munkaerőt keres a Microsoft Halo-részlege

A Bungie és a Halo közötti kapcsolat a Halo: Reach megjelenésével véget ért, hiszen a stúdió új kiadóhoz ment, és új projektbe vágott bele. Így Master Chief történetének továbbviteléről most már a Microsoft belsős fejlesztőcsapata, a 343 Industries gondoskodik, akik ezerrel keresik a megfelelő embereket.
1290412232

Megszűnnek a Halo Wars közösségi szolgáltatásai

Rossz hírre ébredhettek a fanatikus Halo Wars rajongói. Hiába számít a cím a konzol legkelendőbb valósidejű stratégiájának, a Microsoft elhintette, hogy december 15-től elveszti számos közösségi szolgáltatását a Halowars.com. Aki a ranglistán való feljebbjutást tűzte ki célul, az rosszul jár.
1289293243

Call of Duty-szintű sorozattal állhat elő a Bungie

Michael Pachter szerint most, hogy a Bungie tíz évre aláírt az Activisionnel és multiplatform címet fog készíteni, olyan sorozattal állhat elő, amely felérhet akár a Call of Duty-hoz is. Az új projektről ugyan még semmit nem tudunk, de Mr. Pachter szereti megmutatni, mennyire megy neki a jóslás.
1288190112

Az Apple is meg akarta venni a Bungie-t

Folytatjuk a tegnapi sztorit: mint azt már olvashattátok, Steve Jobsban, az Apple atyaúristenében felment a pumpa, mikor megtudta, hogy a Microsoft megveszi az addig főleg Mac-es játékokat fejlesztő Bungie-t. Ahogy az ma kiderült, nem is véletlenül: az Apple-t is érdekelte a csapat.
1288104000

Steve Jobs berágott a Bungie felvásárlására

Ez még akkor történt, amikor a Microsoft vásárolta meg a céget 2000-ben, amivel Xbox-exkluzív fejlesztőkké változtatták a korábban szinte csak Macintosh-játékokat készítő Bungie-t. Steve Jobs mérges lett, így a Microsoft egy külön céggel portoltatott PC-s játékokat a Mac-re.