Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
1317988800

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.
1314439210

Benne lesz a Forza 4-ben a Halo Warthogja

A Microsoft ismeri és alkalmazza is bőven az árukapcsolás fogalmát - s ha már a Porschékat nélkülözünk kell a Forza Motorsport 4-ből, a Halo-játékok veszedelmes négykerekűit nem. Ugyan nem vezethetjük a Warthogokat, de kívülről-belülről részletesen megtekinthetjük őket.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1309500000

Októberben jön a következő Halo-regény

Az a probléma, hogy manapság már annyi sikeres játék után jelennek meg regények, hogy aki az összes kedvencéhez kapcsolódó irományt el szeretné olvasni, az örökre bezárkózhat a szobába. Nem segít a dolgon, hogy októberben jön a következő Halo-regény, a Glasslands.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1304692200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.
1304344800

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.