Star Wars: Battlefront III

Az első részt imádtuk, a másodikat még inkább - hogy milyenre sikerül a harmadik epizód? Nemsokára kiderül...

Darth Vader és a gulyásleves - SW kalandok MO-n?

Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!

Comic-Con 2009: Új Star Wars játék a rendezvényen?

22-én kerül megrendezésre San Diego városában a Comic-con, ahol a LucasArts egy vadi új Star Wars játékot fog bejelenteni, sokak nagy örömére.

A Pandemic kezében a Star Wars: Battlefront III?

A nem is oly rég bezárt Free Radical által fejlesztett Star Wars: Battlefront harmadik része a Rebellion csapatához vándorolt, most pedig úgy tűnik, a Pandemic kezében van.

Elvették a Free Radicaltól az új Star Wars játékot

Egyre nagyobb bajban van a Free Radical Design. A LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és még a TimeSplitters 4-hez sem sikerül kiadót találniuk.

Kiszivárgott Star Wars: Battlefront III videó?

Megjelent a neten egy hat perc hosszúságú, kamerával felvett videó, melyen a Star Wars: Battlefront III alfa változatát láthatjuk mozgás közben. Állítólag.

Star Wars: Battlefront 3 - A füstbe ment tervek

Richard Smith, a Free Radical Design egyik elbocsátott munkatársa néhány Star Wars: Battlefront 3 képet tett közzé blogján.

Megmenekülhet a Free Radical Design

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy bezárta kapuit a Free Radical Design, ám a mai hírek szerint úgy tűnik, hogy talán megmenekülhet a cég.

E3 2008: A Star Wars: Battlefront 3 is feltűnik

Szokás szerint már a rendezvény kezdete előtt néhány nappal kezdenek szivárogni az információk az esetleges bejelentésekről, jelen esetben a Battlefront 3-ról.

Leépítések a LucasArts-nál

A Star Wars játékokat jegyző LucasArts nagy bajba kerülhetett, mert a hírek szerint kénytelenek voltak 100 dolgozótól megválni. Az egyikük elárult néhány információt.

Kizárólag Xbox 360-ra készül a Battlefront III?

A legfrissebb pletykák szerint Xbox 360-exkluzív lesz a Star Wars: Battlefront-sorozat harmadik része, melyet a TimeSplitters-t is jegyző Free Radical hegeszt.