Star Wars: Battlefront III

Az első részt imádtuk, a másodikat még inkább - hogy milyenre sikerül a harmadik epizód? Nemsokára kiderül...

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

Star Wars: Battlefront III - egy órányi ízelítő

Bár a Star Wars: Battlefront harmadik részét sosem jelentette be hivatalosan a LucasArts, az utóbbi hónapokban annyi anyag szivárgott ki róla, hogy biztosra vehetjük: a játék valóban létezett, amíg a fejlesztőcsapat át nem igazolt a Crytekhez. Most egy órányi gameplay videó került ki az internetre.

Már készül a Star Wars: Battlefront 3?

Nem igazán tudom, szüksége van-e bárkinek manapság egy új Star Wars: Battlefront-játékra, de mindenesetre nem is kérdeztek engem, mert úgy tűnik, a fejlesztés már egy jó ideje zajlik. Az internet több bizonyítékot is összegyűjtött, ami ezt alátámasztja.

Lucas újra belenyúl a Star Wars-trilógiába

Közeleg a Star Wars-sága blu-rayes megjelenése aminek alapvetően örülnénk, hiszen végre rendes, Full HD felbontásban tekinthetnénk meg kedvenc filmjeinket. Örömünket azonban elhalványítja, hogy George Lucas úgy gondolta: ismét változtat a klasszikus trilógia néhány fontos jelenetén.

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.

Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.

Leállították a Battlefront Online fejlesztését

Pletykákból tudtunk róla, be sem mutatták hivatalosan, de lehet nem is fogják: a Star Wars: Battlefront Online fejlesztői ideiglenes leépítések miatt kénytelenek feladni a projektet.

Az új SOCOM alkotói folytatják a Battlefrontot?

Battlefront Online címmel készül a Battlefront-sorozat új része. A pletyka szerint a játékot a SOCOM: Confrontation alkotói fejlesztik, megjelenése jövőre várható.

Még mindig fejlesztés alatt áll a Battlefront III?

Egyre több pletykát hallani a Star Wars: Battlefront III kapcsán annak ellenére, hogy a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a LucasArts egy időre jegeli a sorozatot.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.