Just Cause 2

Profin kiképzett CIA ügynökünk, a krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez kalandjainak második része. Nincs menekvés!

Just Cause 2

Unatkozva szürcsölöm a mojitót a tengerparton, előttem lágyan ring a vízen a kissé elhasználódott motorcsónakom. Jól esik némi pihenés, hiszen az öböl túloldalán lévő égő siló fekete füstje még ide is elér. Kizárom az égő olaj bűzös szagát, az imént Santosi kisasszony gratulált telefonon a legutolsó sikeres szabotázsért. Vajon mennyi van még hátra? Panau rettentő nagy szigetvilág, még egy CIA ügynök is egykettőre beleun a folytonos kaszkadőrmutatványokba. Rico Rodrigueznek hívnak, ha nem az Egyesült Államoknak dolgoznék, vélhetőleg forradalmár lennék, mint Che Guevara.

Just Cause 2 Demóteszt

Egyedi szabású olasz kabát, arany borítású 45-ös, zselézett haj és krokodilbőr cipő. Ez bizony nem lehet más, mint Rico Rodriguez, a CIA titkos ügynöke, aki újra visszatért, hogy a demokrácia igaz kardjával lesújtson a népsanyargató diktatúrára. A főhős és a cél a régi, a helyszín viszont ezúttal nem más, mint a gyönyörű vidékeiről és romantikus tengerpartjairól híres, dél-kelet ázsiai Panau.

Just Cause 2

A CIA legjobban kiképzett titkos ügynöke, az olasz bőrcipők megszállottja, Rico Rodriguez két éve megmutatta San Esperito korrupt kormányának, hogy nem tanácsos packázni az Egyesült Államokkal. Leszámolt a dél-amerikai szigetcsoport összes bandafőnökével és nagykutyájával, most pedig itt van, hogy ismét jól seggbe rúgjon néhány barna bőrű rosszfiút!