Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
1314975600

Respawn: jó dolog saját címet fejleszteni

Amikor az Infinity Ward két alapítója, majd a fél cég elhagyta a hajót, nyilván az egyik legnagyobb veszteségük az volt, hogy ott kellett hagyniuk azt a címet, amit hosszú évek alatt ők építettek fel a nulláról. A srácok azonban tanultak az Activision és a Call of Duty leckéjéből.
1313049656

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.
1309510800

Legalább 40 volt Infinity Wardos a Respawnnál

Tegnap számoltunk be arról, hogy elindult a Respawn hivatalos oldala, s különböző külföldi magazinok nem voltak restek a céges információkból kihalászni, hogy mégis mennyi ex-Infinity Ward dolgozó tengeti most a napjait a West és Zampella által alapított új stúdiónál. Az eredmény meglepő.
1309428028

Elstartolt a Respawn honlapja az első játékképpel

A ex-Infinity Ward alapítótagjainak, Jason Westnek és Vince Zampellának új stúdiója, a Respawn Entertainment fellőtte hivatalos weboldalát, amin már látható az első - igaz, elmosódott - kép a nagy titokban készülő új játékából. A fejlesztők teljesen új frencsájz alapjait tették le az Electronic Artsnak.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1308393000

Indulhat Westék pere az Activision ellen

Habár azt hihettük, hogy az Activision által kirúgott két egykori Infinity Ward vezető, Jason West és Vince Zampella már megbékélt a sorsával, úgy tűnik, nem ez a helyzet: a legfelsőbb bíróság szerint most gyűlt össze elég bizonyíték ahhoz, hogy a duó pere elindulhasson az Activison ellen.
1308034816

Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.
1307555671

E3 2011: Sci-fi shooter lesz a Respawn első játéka

Az EA Games Label elnöke, Frank Gibeau elhintette az expó során, hogy éves alapon további Battlefield és Medal of Honor címek várhatóak a kiadótól, de ezen felül a két ex-Infinity Ward alapítótag nevével fémjelzett Respawn Entertainment első játékát is ők fogják kiadni, mely a pletykákkal ellentétben sci-fi lesz.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305028200

Activision Blizzard: a Call of Duty jövője

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolójának egyik legfontosabb része persze a legnagyobb fejőstehén volt: a Call of Duty-sorozatba még több pénzt fektet a cég, még több változat fog belőle készülni, és még grandiózusabb (pénzügyi) célokat kell meghódítania a jövőben. A gépezet tehát nem áll le.