Tomb Raider: Underworld

Lara Croft immáron több, mint 10 éve jelen van a játékiparban. James Bond-hoz hasonlóan ő sem megy nyugdíjba egy hamar, amit remekül bizonyít, hogy már a nyolcadik részénél tart a Tomb Raider sorozat.
1424959217

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.
1415714400

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.
1411488053

Blogajánló: Lara Croft bűvöletében

Kivételesen kedden jelentkezik a heti blogajánlónk, melyben ezúttal is kiemelünk néhány remek a írást a hét terméséből. Lesz itt Resident Evil, toplista és Lara Croft minden mennyiségben.
1402149600

E3 2014: Bejelent a Crystal Dynamics

Sűrű lesz a jövő hetünk, bejelentéssel készül a Crystal Dynamics is, ráadásul ha minden igaz, a stúdió nem a konzolgyártók konferenciáin fogja elsütni a meglepetését. Vajon mi lehet az?
1390033800

Bezárt a Core Online

Lelőtte a Square Enix a Core Online nevű szolgáltatását, és nem is tervezi, hogy újra elindítja. Az ok prózai: egyszerűen senkit nem érdekeltek a böngészőből streamelhető játékok.
1376384413

Leépítések a Tomb Raider fejlesztőinél

Aggasztó hírek érkeztek a Crystal Dynamics háza tájáról: mindegy tizenkét munkavállalójuktól váltak meg a múlt héten. A leépítés nem érinti az új Tomb Raidert, egy második, titkos projekten dolgozó csapat az érintett.
1356343207

Játszd ingyen a Tomb Raider: Underworldöt!

Órák vannak hátra a Jézuska érkezéséig? A karácsonyfa már kész, az ajándékok becsomagolva - ideje elütni valamivel a szabadidőt! Csak szólunk, hogy a Core Online-on ingyenesen játszható a Tomb Raider: Underworld.
1346259656

Core Online - itt a Square Enix online játszótere

A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.
1304681415

Megvannak az új Tomb Raider film írói

Alakul a stáblista az új Tomb Raider mozi kapcsán, mely ezúttal nem Angelina Jolie harmadik eljövetelét vonja maga után, hanem mindent elölről kezdenek. Az Oscar-díjra jelölt Mark Fergus és Hawk Ostby írja majd a forgatókönyvet, ugyanazok a személyek, akiknek az Iron Man scriptjét is köszönhetjük.