Dead or Alive 5 PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Tomonobu Itagaki játéksorozatának ötödik része Tomonobu Itagaki nélkül - még több csinos csajjal, vérrel és akcióval! A játékot ismét a Team Ninja fejleszti, és a Tecmo Koei adja ki.
1354438800

Vitára is megjelenik a Dead or Alive 5

PlayStation Vitára is átírja a Dead or Alive ötödik részét a Team Ninja. Egyelőre nem tudunk túl sokat a hordozható változatról, de annyi biztos, hogy valamikor a jövő év elején kerül boltokba.
1351502656

Dead or Alive 5 teszt

Harcos vagyok. A világ számomra teljesen más, mint neked, minden egyes sarkon, minden egyes mozdulatban, még a levegő irányából is csak a lehetőségeket fürkészem. Más lett a világ, kitárult előttem, látok és érzek mindent magam körül. Harcos vagyok; egy küzdelem az életem.
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1348072200

Megjelenés előtti traileren a Dead or Alive 5

Jövő héten véget ér a várakozás, boltokba kerül a Dead or Alive ötödik része. A verekedős játék állítólag remekül sikerült, erről nemcsak a korábbi kiállításokon győződhettünk meg, hanem az első teszteket olvasva is - és természetesen mellekből sem lesz hiány, ha már ez a széria egyik védjegye.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1345739433

Dead or Alive 5 - bemutatkozik Lisa és Helena

További karakterekkel bővül a csöcsös, bunyós produktum, az immáron ötödik részéhez érkező Dead or Alive. A két új szereplő Helena Douglas és Lisa Hamilton névre hallgat. S mint minden lánynak, nekik is van némi stiklijük, amiért annyira szerethetőek. Tüdőből sincs hiány.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1344499255

Dead or Alive 5 - így vonulunk a ringbe

A Tecmo vadiúj előzetessel örvendeztette meg meg a Dead or Alive 5 rajongóit. Bármelyik küzdősportot is nézzük, a meccsek előtt fontos szerep jut a látványos bevonulásnak. Csini harcosaink illegetik magukat, pózolnak a vakuk kereszttűzében, és néhány frappáns egysorossal borzolják a kedélyeket.
1343403000

Dead or Alive 5 - bunyó bikinis csajokkal

Valószínűleg itt van a Gamekapocs mai legolvasottabb híre, habár nem mondhatnánk, hogy hibáztatunk titeket, amiért bikinis, nyuszifüles csajokat akartok nézegetni, miközben azok verekednek. A Tekken Tag Tournamenttel ellentétben itt félmeztelen csávókat sem kell elviselnünk.