Dead or Alive 5 PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Tomonobu Itagaki játéksorozatának ötödik része Tomonobu Itagaki nélkül - még több csinos csajjal, vérrel és akcióval! A játékot ismét a Team Ninja fejleszti, és a Tecmo Koei adja ki.
1342785654

Dead or Alive 5 - Tag Team Action látnivalók

Egyetlen mai bunyós játékból sem maradhatnak ki a Tag Team küzdelmek, így van ez a Dead or Alive 5 esetében is. A formás cicikre és popókra kihegyezett Team Ninja fejlesztésben ezt a játékmódot ismerhetjük meg egy rakás kép és egy előzetes segítségével. Tina és Jann Lee akcióban!
1340892052

Dead or Alive 5 - traileren Rig és Bass

Újabb karakterbemutató videóval bővült a Tecmo ősszel érkező verekedős játéka. Rig és Bass igazi fenegyerekek, akik nem hordanak rózsaszín pulcsit, nem lóg a szemükbe a hajuk és nem festik feketére a körmüket, mint Christiano Ronaldo. Az izomagy a győzelem felé visz.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1339064910

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.
1338964795

E3 2012: Dead or Alive 5 - dátum, videó, képek

A Tecmo Koei nem szűkölködött új Dead or Alive 5 látnivalókban - a két tucatnyi kép mellé befutott az expós előzetes - mindezek mellé a bunyós cím végleges megjelenési dátumát is leközölték. Lesznek új karakterek is, köztük Sarah Bryan, a Virtua Fighter amazonja.
1338116546

Dead or Alive 5 - Lei Fang és Zack összecsap

Újabb látnivalók érkeztek a Dead or Alive ötödik részéből, egy másfél perces előzetessel és nem kevesebb, mint huszonkét új screenshottal szolgálhatunk a verekedős anyag kapcsán. A kedvcsinálók Lei Fang és Zack összecsapását mutatják be, helyszínként pedig egy cirkusz szolgál.
1335510000

Dead or Alive 5 - Christie és Bayman összecsap

Látványos gameplay videó érkezett a Dead or Alive szeptemberre várt ötödik részéből. A sorozat többi hölgyszereplőjéhez képest mellméretben a középmezőnyben versenyző Christie és a veterán Bayman csapnak össze közel két perc erejéig, miközben körülöttük folyik a háború, mert az "never changes".
1332234041

Két órán át pörög a Dead or Alive 5

A rajongó ritka egy állatfaj, képes akár órákon át játszani az aktuális kedvencével, még akkor is, ha csak egy alpha demóról van szó. Pontosan ez történt most is, a FreeStepDodge bepillanthatott a Dead or Alive 5 egyik korai verziójába, és nem kevesebb, mint két órás felvételt készített róla.
1331816437

Dead or Alive 5 - képsorok a demóból

A Ninja Gaiden 3 gyűjtői kiadását megvásárlók kóstolhatnak bele elsőként a Dead or Alive 5-be. A csini lánykákat felvonultató verekedős játék újabb darabjának demójával ők szembesülhetnek először. Most egy videó érkezett, melyben kiderül, mi vár ránk a próbaverzióban.
1330972800

Újra mozog a Dead or Alive 5

Most, hogy a Ninja Gaiden 3 gyűjtői változata mellé a Dead or Alive 5 játszható demóját is megkapjuk, a Tecmo Koei is készen áll arra, hogy megnyissa a csapokat: a minap két videós látnivaló is befutott a verekedős játékból, az egyikben a legújabb vendégszereplő, a Virtua Fighterből ismert Akira is bemutatkozik.