Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
1288868401

Dragon Age: Legends - új Facebookos játék készül

Az EA tegnap bejelentette, hogy a közösségi oldalon elérhető, ingyenes Dragon Age játékot készít, mely kéz a kézben jár a Bioware népszerű dark fantasy univerzumot meglovagló szerepjátékának második részével. Egyfajta bevezetése lesz a jövő tavasszal megjelenő HD változatnak.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1285928233

Dragon Age - októberben jön az Ultimate kiadás

Gigászi Dragon Age-gyűjteménnyel készül az Electronic Arts az ősz közepére, a Bioware szerepjátékának legújabb gyűjtői kiadása az alapjáték mellett az összes eddig megjelent kiegészítőt tartalmazni fogja. A csomagra mindenképpen érdemes beruházni, hisz nem csak pénzt, de időt is spórol vele a játékos.
1284375540

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1283339798

Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.
1280486640

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.
1279202280

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.
1279182420

Dragon Age 2: nem lesz különbség PC-n és konzolon

Greg Zeschuk, a Bioware fejese szerint csak irányításbeli különbségekben mutatkozik meg az eltérés a Dragon Age 2 különböző platformverziói között.
1278600780

Frissítve: Dragon Age II bejelentés, infómorzsák

Egy kiegészítő, és pár DLC után a Bioware nem ül sokat a babárjain. Bejelentették a Dragon Age folytatását, augusztusban jön is az első trailer.